Skyforger jaunā albuma "Kurbads" prezentācijas koncerts

Skyforger, 25.03.2010., 08:16

Sestdien, 8.maijā, Rīgā, klubā "Sapņu Fabrika" (Lāčplēša 101) ekskluzīvā koncertā latviešu folk / pagan metal grupa Skyforger prezentēs savu jauno albumu "Kurbads".

Pasākuma īpašiSkyforger jaunā albuma "Kurbads" prezentācijas koncerts - 8. maijāe viesi būs viena no slavenākajām zviedru viking metal grupām MåNegarm un pašmāju black metal apvienība Ocularis Infernum. Biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.

Koncerta galvenais informatīvais atbalsts radio viļņos: Radio Swh Rock, 89.2 Fm.
Sadarbībā ar Radio Swh Rock nākamo pirmdien, 29. martā, vakara programmā "21.roksimts ar Arti Dvarionas" tiks pirmatskaņota otrā dziesma no jaunā albuma "Kurbads". Sekojiet līdz arī citām ziņām par gaidāmo koncertu Radio Swh Rock ētērā.

"Kurbada" Noklausīšanās

Piektdien, 9.aprīlī notiks Skyforger jaunā albuma publisks pirmatskaņojums klubā "Melnā Piektdiena", Rīgā, Brīvības gatvē 193c. Pasākumā tiek plānota klausītāju tikšanās ar Skyforger dalībniekiem, dažādu grupas home video demonstrēšana, kā arī varēs iegūt autogrāfus uz sev interesējošām lietām. Aicināti visi fani un interesenti, sākums 20.00, klubs atvērts no plkst. 19.00. Ieeja brīva.

"Nesēdi Mājās, Nāc Palīgā Kurbadam Uzveikt Deviņgalvi!"

Smagās mūzikas mīļotājiem Latvijā, gan arī visā pasaulē Skyforger vārds jau sen ir labi pazīstams ar savdabīgo latviešu folkloras un heavy metal sakausējumu. Grupa fanus šogad sola iepriecināt ar sengaidīto jauno albumu, kura nosaukums ir "Kurbads". Visu pagājušo gadu grupa mērķtiecīgi strādāja Ogrē, studijā "Lauska" pie ieraksta noslīpēšanas un Latvijā ar koncertiem pēdējo reizi uzstājās krietni pasen - pagājušajā vasarā.

"Kurbads" būs jau sestais grupas albums, arī šoreiz konceptuāli veidots - veltīts senajai latviešu varoņteikai par ķēves dēlu, kurš ir apveltīts ar milzīgu spēku, dodas pasaulē un cīnās ar dažādiem mošķiem. Ieraksts visā pasaulē tiks izdots sadarbībā ar prominento Asv ierakstu kompāniju Metal Blade Records. Jaunais albums Eiropā būs pieejams no 26.aprīļa, bet Ziemeļamerikā – no 11.maija.

Metal Blade pirmsākumi rodami pirms 28 gadiem, un tieši šeit savus pirmos ierakstus izdeva pasaulslavenās grupas Metallica un Slayer. Arī tagad Metal Blade ir joprojām vieni no līderiem savā jomā, izdodot daudzu pazīstamu smagā metāla grupu ierakstus, piemēram, grupu Amon Amarth, Cannibal Corpse, Bolt Thrower, Behemoth, King Diamond, Six Feet Under albumus, kā arī veidojot desmitiem jauno heavy metal censoņu daudzsološās karjeras.

 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Risks, 01.04.2010. 06:07:34 (ip:85.234.162.140)
Komentāra reitings: 0

Super - biļete jau kabatā m/

Nameisis, 03.04.2010. 10:06:42 (ip:78.84.66.244)
Komentāra reitings: 0

Vot sitas ir labs :)) viii

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties