Skandināvu black metal zvaigznes Liepājā

Edgars Āboliņš, 29.08.2010., 23:01

17. septembrī uz Liepājas kluba "Fontaine palace" skatuves kāps trīs spēcīgas skandināvu black metal grupas – "Marduk", "Ragnarok" un "Valkyrja".

"Marduk" savu darbību sākuši 1990. gadā Zviedrijas pilsētā Noršepingā un tiek uzskatīti par daudz smagāka black metal izpildītājiem, nekā liela daļa citu tādā pašā stilā spēlējošu grupu.

Grupas dibinātājs M. S. Hokansons aizsāka "Marduk" ar dom"Marduk"u radīt "viszaimojošāko grupu pasaulē". Iesākumā grupas spēlēto mūziku varēja uzskatīt par tipisku, agresīvu death metal ar minimālām black iezīmēm, taču laika gaitā grupas izskats un mūzika aizvien vairāk sliecās black metal virzienā.

Kopš 1995. gada "Marduk" aktīvi tūrē Skandināvijā, Grieķijā, Japānā, kā arī dodas savā pirmajā ASV tūrē kopā ar death metal grandiem "Deicide", "Cannibal Corpse" un citiem.

Norvēģu black metal grupas "Ragnarok" tekstos dominē Vikingu un seno Skandināvijas mītu tēmas un šajā tūrē grupa dodas pēc nesen ierakstītā albuma "Collectors of the king" izdošanas.

Kā trešie "The great northern war" tūrē dodas zviedru grupa "Valkyrja".

Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv un pirmo biļešu cena ir 4 lati. Iespējams rezervēt arī biļetes, kuru cenā ietilpst numurs un brokastis viesnīcā "Fontaine Royal hotel".

17. septembra koncerta sākums plkst. 22:00, ieeja klubā no 21:00.
"Fontaine palace" atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties