Septembrī grupas "Saturnus" un "Ereb Altor" spēlēs Rīgā

Klubs „Melnā Piektdiena", 21.07.2015., 10:12

Starptautiskais tumšās mūzikas festivāls "Antitēzes" šogad notiks divas dienas – piektdien, 11. septembrī, un sestdien, 12. septembrī klubā "Melnā Piektdiena".

"Saturnus"Šogad pasākumam maza jubileja, jau piekto reizi Rīgā pulcēsies dažādu metāla mūzikas stilu pārstāvji no Vācijas, Dānijas, Zviedrijas, Spānijas, Baltkrievijas, Ukrainas un pašmāju mūziķi.

Iepriekšējos pasākumos Latvijā spēlējuši žanra lielgabarīti – "Evoken" (ASV), "Esoteric" (Lielbritānija), "Isole" (Zviedrija), "Doomed" (Vācija) un citi.

Šogad, beidzot un pirmo reizi Rīgā – leģendārie Dānijas melanholiskie metālisti "Saturnus", Zviedrijas viking metālisti "Ereb Altor", Vācijas uzlēcošā post metal sensācija "Shakhtyor".

Grupas "Shakhtyor" dziesmas video "Solaris" - www.youtube.com/watch?v=Vvur36PYZFM.

Pieminēšanas vērti festivāla dalībnieki ir arī: Baltkrievu grupa "Woe Unto Me" – sava monolītā skanējuma dēļ, spāņi "Autumnal", kas savās dziesmās lieliski apvieno virtuozo spēlēšanas manieri un emociju pārbagātību, ukraiņu "Crypt Of Silence", kuriem šis būs pirmais koncerts Baltijas valstīs.

Grupas "Autumnal" dziesmas video "A Tear from a Beast" - www.youtube.com/watch?v=OiUWPlK-aV4.

Pamatots prieks, ka dalību pasākumā apstiprinājusi pašmāju grupa "Soundarcade", kas pēc ilgāka klusuma brīža ir atpakaļ ierindā, ar mazliet smagnējāku skanējumu.

No pašmāju grupām uz skatuves kāps arī "Catalepsia", "Heaven Grey" , "Frailty".

Kā atzīst paši pasākuma organizatori, ir patīkami, ka Rīgā uz pasākumu ierodas ne tikai kaimiņi lietuvieši vai igauņi, bet arī smagās mūzikas cienītāji no citām valstīm. Piemēram, aizgājušā gada pasākuma tālākais lidojums bijis sievietei no Japānas, kas uz Latviju bija atlidojusi tikai šī pasākuma dēļ.

Šogad pasākums apvēlies divās dienās: pirmajā vairāk dominēs eksperimentālākas mūzikas formas – post metal, sludge un doom metal, savukārt otrajā – klasiskais doom metal, viking metal un funeral doom metal.

Piektdien, 11. septembrī: "Catalepsia", "Heaven Grey", "Crypt Of Silence" (Ukraina), "Soundarcade", "Shakhtyor" (Vācija).

Sestdien, 12. septembrī: "Saturnus" (Dānija), "Ereb Altor" (Zviedrija), "Autumnal" (Spānija), "Woe Unto Me" (Baltkrievija), "Frailty" (Latvija).

Vairāk informācijas par pasākumu un grupām: www.facebook.com/events/1593081600979326/.

Biļetes iepriekšpārdošanā vietnē ticketshop.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties