"Sapņu fabrikā" uzstāsies seškārtējs Grammy balvas ieguvējs DJ Skrillex

EM Concert, 09.02.2015., 19:01

11. februārī mūsu valsti ar savu audiovizuālo pirotehnikas un lāzeru šovu apmeklēs dabstepa (amerikāņu slengā runājot − brostepa) popularizētājs desmitkārtējs Grammy balvas nominants un viens no vispelnošākajiem pasaules dīdžejiem − Skrillex.

DJ Skrillex

Viņa slaveno dziesmu no tāda paša nosaukuma albuma "Bangarang", kas godalgota ar divām Grammy balvām, publiskajā tīmekļa vietnē Youtube noskatījušies jau vairāk nekā 280 miljoni cilvēku, bet godalgoto kompozīciju "Scary Monsters and Nice Sprites" skatījuši vairāk nekā 180 miljoni.

Mākslinieks izpilda "karstus kokteiļus", kas sastāv no dabstepa, brostepa, skandināvu skvī (sqweee), un pat elektrohausa. Tomēr brostepa laukā viņš ir vislabākais pasaulē.

Viens no galvenajiem dabstepa personāžiem − Ārtvorks (Artwork) atzīst:

"Skrillex ir lielisks! Ir tikai divu veidu mūzika: laba un slikta, nav pareizas vai nepareizas mūzikas. Skrillex mūzika ir laba. Ikreiz, kad dzirdu viņa sniegumu, man nākas atzīt, ka pat mēs nevaram visu noproducēt tik izcili. Skatītāju ausīm dāvātais skaņas rezultāts viņam ir vienkārši neiedomājami nevainojams."

Ārtvorkam ir pilnīga taisnība: Skrillex mūzika patiešām ir pirmklasīgi izveidota, taču mākslinieks ir devies vēl tālāk: viņa uzstāšanās ir aizraujošs šovs, kurā izmantoti video, specefekti, pirotehnika, lāzergaismas un pamatīga porcija visjaudīgākā un vistīrākā draiva!

Rīgā diemžēl visus, kuri vēlēsies redzēt viņa sniegumu, nevarēs uzņemt. Parasti šī mākslinieka uzstāšanās vietas ir milzīgas arēnas, kas paredzētas 40 līdz 60 tūkstošiem apmeklētāju un kurās dīdžejs ierodas kopā ar 45 cilvēku komandu, 5 autobusiem, 20 lielajiem kravas furgoniem, kas piekrauti ar aprīkojumu.

Skrillex Rīgā sniegs ekskluzīvu un izcilu šovu, ko noteikti ir vērts redzēt, nobaudīt un izdzīvot!

Uz tikšanos!


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
EPIC!, 12.02.2015. 16:52:16 (ip:80.250.48.133)
Komentāra reitings: 1.053

https://www.youtube.com/watch?v=kSNBozAICiE

deni2s, 13.02.2015. 08:19:16
Komentāra reitings: 0

Labs video! Tikai tagad uzzināju, ka Skrillex bija post hc grupas From First to Last vokālists :)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties