Liepājniece Sandra Jurberga laiž klajā pirmo singlu

Sandra Jurberga, 01.07.2015., 08:35

Jaunā mūziķe Sandra Jurberga pēc uzvaras jauno dziedātāju konkursā "Bliez pa Notīm", kurš norisinājās pagājušā gada pirmajā pusē Liepājas klubā "Pilsētas vārti", laiž klajā savu pirmo singlu "Satiksimies vējā", kura aranžiju veidojis mūziķis Ivars Sudmalis.

Liepājniece Sandra Jurberga laiž klajā pirmo singluSandra savas mūziķes gaitas uzsākusi jau bērnībā, dziedot dažādos ansambļos un koros, tomēr 2009. gadā iegādāta pirmā ģitāra un vēlāk sākušas tapt pirmās oriģinālkompozīcijas, kur viena no tām savu debiju pieredzējusi jau 2010. gada aprīlī uz Liepājas 1. Rokkafejnīcas skatuves. Vēlāk jaunā mūziķe piedalījusies dažādos privātos un publiskos pasākumos, izpildot savas oriģinālkompozīcijas.

"Satiksimies vējā" ir Sandras pirmā dziesma, kas ierakstīta studijā, bet nākotnē plānots ierakstīt arī citas, sadarbojoties ar Ivara Sudmaļa ierakstu studiju.

"Mūzika rada laimes sajūtu gan to klausoties, gan spēlējot," uzsver Sandra. "Katru skaņdarbu es radu sev, savu iekšējo sajūtu spogulijai, bet lielu gandarījumu sagādā klausītāji, kuri sajūt daļu sevis tajā."

Dziesmas teksta un mūzikas autore ir pati Sandra, bet ieraksta aranžiju izstrādājis Ivars Sudmalis.

Ivars Sudmalis ir nācis no Liepājas un jau kopš bērnības saistīts ar mūziku, iesaistoties tajā gan kā dažādu instrumentu izpildītājs, gan kā dziesmu sarakstītājs, gan kā dziesmu producētājs, gan dziesmu ierakstītājs savā ierakstu studijā. Tāpat, sadarbojoties ar citiem komponistiem, kā tekstu autors.

2012. gadā dziesma iesvētīta par dzejas uzveduma "Satiksimies vējā" himnu.

Dziesma "Satiksimies vējā" Youtube vietnē: www.youtube.com/watch?v=pgfFdUWOBkk.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties