Baltijā pirmais rokenrola un "pin-up" kultūras festivāls

Andrejs Voroncovs, 05.08.2015., 07:38

Palikušas vairs tikai pāris dienas, lai dāmas paspētu sameklēt skaistus "pin-up" tērpus, bet kungi sagatavotu savus retro auto šīs vasaras stilīgākajam rokenrola festivālam.

Baltijā pirmais rokenrola un "pin-up" kultūras festivālsJau pavisam drīz sāksies "RockUp" festivāls. "RockUp" festivāls ir pirmais Baltijā, kurā tiek akcentēta "pin-up" kultūra un šogad uzsvars ir tieši uz latviešu rokenrola, rockabilly un blūza mūziku.

Papildus grupām, festivāla apmeklētājus izklaidēs arī deju grupa, kā arī būs pieejams futbola un volejbola laukums. Un citas aktivitātes, kā arī organizatori parūpējušies par bērnu zonu. Un īpašu bezmaksas stāvvietu motocikliem.

Festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta 7. augustā no plkst. 15.00 un pasākuma atklāšana sāksies plkst. 18.00, kā arī ikvienam būs iespēja speciālā nodarbībā apgūt rokenrola deju soļus. Tādi mākslinieki, kā Johnny B Beast, "GUD", "Mozambika", "B Sea Surfers", "The Foxtails", "Coolmans Report", "Cement", "Rūsa", "Colt" uzstāsies uz divām skatuvēm, un apmeklētājus priecēs ar labu mūziku no plkst. 18.00 līdz 2.00.

Savukārt sestdien, 8. augustā varēs sākt arī ar veģētāru maltīti restorānā, vai iesildīšanos jogas terasē plkst. 11.00. Bet pēc tam amerikāņu auto izstāde plkst. 12.10, kur varēs fotogrāfēties un balsot par labāko auto, kur to īpašnieki iegūs balvas. Festivāla rīkotāji aicina dāmām ierasties, tērptām "pin-up" stilā jo plkst. 12.30 notiks "pin-up" konkurss, kur iespējams iegūt balvas un citus labumus. Bet no plkst 13.15 uz skatuves kāps mūziķi Reinis Jaunais, "Bengy", "Vocada", "Sound Religion", "Griffi Band", "The Blues Gang", "Ainars Pūpols & Pi Blues", "Boogie Drivers", "Lavrix Band", "Voiceks Voiska", "Holy Lamb", "De Temps", "The Big Bluff", "Rebel Riot", "Keksi & Orchestra", kuri turpinās pieskandināt festivāla teritoriju līdz pat trijiem naktī.

Nakšņošanai būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas vēlas lielāku komfortu, kurā ietilpst biļetes uz pasākumu un divas naktis viesnīcā, vai apartamentos, vēl ir iespējams iegādāties VIP komplektu
Kā jau ziņots, "RockUp" festivāls notiks 7. un 8. augustā atpūtās kompleksā "Turbas", Ikšķiles novādā, sīkāka informācija www.rockup.rocks.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena ir EUR 25, bet vienas dienas biļete – EUR 15. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un interneta mājas lapā www.bilesuserviss.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties