Rock to Fontaine

Evita Badūne, 01.02.2010., 14:13

Pasākuma organizatori šo koncertu rīko ar mērķi atbalstīt pagājušā gada nogalē nodegušo Liepājas rock klubu "Fontaine Palace".

 5. februārī no pl. 21.00, muzikālais krogs "Cepuri nost!" aicina uz vēl nebijušu pasākumu "Rock to Fontaine", kuru rīko Urbix ( Normunds Štefenhāgens, grupa Huskvarn) un Kay C (Kaspars Galsons).

"Liepājas klubs bija ļoti iecienīta atpūtas vieta daudziem mūziķiem, arī man, tāpēc doma rīkot šādu atbalsta pasākumu pie mums Jelgavā, šķiet pašsaprotama. Rīkot šādu pasākumu nav nedz pienākums, nedz arī kāda līdzjūtības izpausme, mēs mīlam roku un roka gaisotni, un tās ir manas šī brīža izjūtas. Pasākumā esam uzaicinājuši piedalīties 7 rock grupas. Domāju, ka jelgavnieki, kuri ar rock mūziku ir uz "tu", šo pasākumu atzinīgi novērtēs," stāsta atbalsta akcijas idejas autors Urbix.

Šis pasākums ir īpašs ar to, ka vienā vakarā jelgavnieki varēs redzēt uzstājamies tādas rock grupas kā "The Blacksmith", "Wild", "Laikā pirms", "King of Nothing", "Kiss of the Dolls", "The Barrel" un citas.

Pasākuma organizatori sola, ka būs arī konkursi un uzvarētāji tiks pie balvām.

Pasākums tiek rīkots muzikālā kroga "Cepuri nost!" telpās. Apmeklētājiem ieeja par brīvu, bet tie, kuri vēlas sniegt atbalstu klubam "Fontaine Palace", ir aicināti ziedot kādu rock stilam atbilstošu dizaina elementu. Atnestās mantas tiks krāmētas Urbika busiņā un nogādātas Liepājā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties