R`n`R- hārdkors un metāls

dravegigger, 05.07.2010., 17:53

Šonedēļ Rock`n`Riga valda smagā mūzika un notiek Dio atceres sarīkojums.

dio
Atraktīvs frontmens, jautri un nerātni teksti un lipīgi meldiņi, kuru vidū labi sadzirdamu vietu ieņem arī dziesma Kukurūza no latvju roka grandu Pērkona repertuāra- ar to visu R`n`R Studentu dienā bāra apmeklētājus uz līdzi dziedāšanu un dancošanu otrdien, 6. jūlijā, enerģiski sola rosināt grupa 2tie, kurā- kā R`n`R otrdienu skatuves viesiem klājas- studentijas pārstāvju netrūkst.

Trešdien, 7. jūlijā, R`n`R koncertēs grupa Kastete- spilgts atgādinājums par oldschool hardcore- pankrokā sakņotu smagās mūzikas virzienu (nereti ar sociāli aktuāliem tekstiem), kas ziedu laikus arī Latvijā piedzīvoja ap gadsimtu miju. Vakaru kuplinās arī vairāk nekā pirms desmit gadiem dibinātā grupa БВЖ- vecākais no pazīstamākajiem joprojām aktīvi koncertējošajiem Rīgas krievu punk kolektīviem.

Ceturtdien, 8. jūlijā, uz rokbāra skatuves kāps metalcore/ post hardcore apvienība Once Were Empire un grupa San Deville, kuras mūzikā dažāda smaguma metāls sadzīvo ar hardcore, kā arī psihedēliskām elektronikas un ģitāru starpspēlēm.

Piektdien, 9. jūlijā, R`n`R noritēs Garāžas dueļa ceturtās sezonas otrais priekšatlases vakars. Par klausītāju skaļāko atbalstu, kas diviem no četriem duelantiem rudenī ļaus cīņu turpināt astotdaļfinālā, sacentīsies metālisti Sacramental, kuru mūzika liecina par meklējumiem plašā stilu spektrā- no thrash līdz doom, hārdrokeri Lietuvēns, hārdkora un metāla efektīva apvienojuma autori Backstab un panki U-13. Vakara vadītājs būs iepriekšējās sezonas finālistu- Jelgavas hard& heavy apvienības Blacksmith- ģitārists Mārtiņš Upenieks.

Pieteikšanās duelim turpinās. Katra jaunā rokgrupa, kas vēlas parādīt sevi, apzināt savu klausītāju loku un cīnīties par naudas balvu ierakstam, instrumentu iegādei un sevis profesionālai pilnveidošanai, aicināta sūtīt mājaslapas, sociālā portāla profila adresi vai ierakstus mp3 formātā un e-pasta adresi, obligāti pievienojot kontakttālruņa numuru, uz e-pastu garaza4@rocknriga.lv

Sestdien, 10. jūlijā, 68 gadi būtu apritējuši Ronijam Džeimsam Dio (īstajā vārdā- Ronaldam Džeimsam Padavonam), vienam no visu laiku visatzītākajiem heavy metal vokālistiem, bet šā gada 16. maijā, amerikāņu mūziķis, kas hārdroka vēsturē iegājis kā Rainbow, Black Sabbath un paša vārdā nosauktās grupas dalībnieks, šķīrās no dzīves, zaudējot cīņu ar vēzi. Dziesmas no dažādiem Dio daiļrades posmiem mūziķa piemiņas vakarā viņa dzimšanas dienā spēlēs grupas Rebel Riot un Tautas dēli. Izsmeļošu ekskursu radošajā mūžā būs sagatavojis dīdžejs Venoms. Būs domāts arī par vakara vizuālo (foto/ video) noformējumu.

Norišu sākums- pulksten 21, piektdienās- pulksten 22 un sestdienās- pulksten 23. Ieeja uz visiem sarīkojumiem Rock`n`Riga ir bez maksas.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties