Rīgas rokmuzikanti svinēs Smaidiņa dzimšanas dienu

Raisa Smirnova, 10.09.2015., 10:22

19. septembrī klubā "Melnā Piektdiena" svinēs Smaidiņa dzimšanas dienu. Koncertā uzstāsies tādi izpildītāji kā Andrejs Belozjorovs, Jekaterīna Grigorjeva, Liven` un "Taizels".

Jekaterīna GrigorjevaSmaidiņš (angļu val. - smiley), emocijas ikona (angļu val. - emoticon), emocija — šī ideogramma apzīmē emociju. Sastāv no dažādiem simboliem. Popularitāti ieguvuši Internetā un SMS. Tieši 1982. gada 19. septembrī Skots Falmans (Scott E. Fahlman) pasaulē pirmais piedāvāja smaidiņu tādu, kāds tas ir tagad.

Andrejs Belozjorovs (alternatīvais roks). Andrejs ir liepājnieks, rokgrupas "Или" līderis. Debitēja 1989. gadā. Koncertā uzstāsies ar akustisko programmu, kurā skanēs gan jaunās, gan vecās dziesmas. Video: www.youtube.com/watch?v=8-BORv2LElE.

Izpildītāja Jekaterīna Grigorjeva (folk rock). Iepriekš bija zināma klubos un festivālos ar muzikālo projektu "Bagi-Ra". Šobrīd dziedātāja jau neslēpjas aiz pseidonīmiem. Viņas daiļrade, ļoti patiesā un atklātā. Jekaterīna no agrās jaunības pārstāvēja hipiju subkultūru. Daudz spēlējusi Rīgas, Maskavas, Sanktpēterburgas ielās. Tad sekoja uzstāšanos festivālos Latvijā, Lietuvā, Krievijā un Igaunijā. Video: vimeo.com/60496000.

Liven`. Pagātnē rokgrupas "Ценное Указание" līderis. Bieži uzstājas Rīgas klubos. Sakot ar 2005. gadu uzstājas ar pseidonīmu – Liven`. Dziesmas veidotas labāko krievu pankroka grupu tradīcijās ("Адаптация", "Красные звезды"). Video: www.youtube.com/watch?v=ZBFHunsQBhU.

"Taizels". Grupa "Taizels" izveidojās 1992. g. jūlijā. Par projekta organizatoru kļuva leģendārās Rīgas grupas "Карт-бланш" eх-vokālists Dmitrijs Čeliševs (Mič). Grupa vairākkārt ir piedalījusies festivālos Baltijā, Krievijā un Baltkrievijā. Grupa propagandē skarbu rokenrolu ar "hard-boogie" elementiem. Video: www.youtube.com/watch?v=x12MuyzJN2I.

Klubs "Melnā Piektdiena" atrodas Brīvības ielā 193c. Koncerta sākums 21.00, klubs vaļā no 19.00.

Ieejas maksa: 3 EUR.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties