Rīgā uzstāsies slavenā Berlīnes elektroniskā dueta "M.A.N.D.Y." dalībnieks

Bogdan Taran, 30.10.2015., 09:33

30. oktobrī ballītē Rīgas klubā "One One" (Šarlotes ielā 18a) ar dīdžeja setu uzstāsies viens no slavenā Berlīnes projekta "M.A.N.D.Y." dalībniekiem, kurš vada mūzikas leiblu "Get Physical".

Rīgā uzstāsies slavenā Berlīnes elektroniskā dueta "M.A.N.D.Y." dalībnieks Kopā ar viesi uz skatuves, kuru atbalsta Heineken, spēlēs arī pasākuma organizatori Taran & Lomov un "Amber Muse" rezidents Max Mancho.

Pirms 13 gadiem Frankfurtē "M.A.N.D.Y." ar sev radniecīgām dvēselēm Booka Shade un DJ T nolēma dibināt skaņu ierakstu kompāniju "Get Physical", un četru gadu laikā kopš dibināšanas brīža tā kļuva par vienu no visātrāk augošajiem un spēcīgākajiem zīmoliem elektroniskajā mūzikā. Jau pārceļoties uz Berlīni, 2005. gadā "M.A.N.D.Y." kopā ar Booka Shade ierakstīja vienu no galvenajiem gada un desmitgades hītiem "Body Language", kas tika iekļauta ļoti daudzās izlasēs un skanēja visās pasaules deju mūzikas radio stacijās.

Pēc trīs gadiem "M.A.N.D.Y." nostiprināja savu šarmantākā mūzikas selektora pasaules statusu, kad ierakstīja miksu Londonas klubam un leiblam "Fabric", bet 2009. gadā izdeva citu kompilāciju uz vēl viena no prestižajiem leibliem Renaissance. Toreiz ietekmīgais portāls "Resident Advisor" rakstīja, ka tāds briedums, prāts un saliedētībā kā "M.A.N.D.Y." mūsdienās ir retums.

Uz jautājumu, kā atšifrēt abreviatūru "M.A.N.D.Y.", dueta dalībnieki Patriks Bodemrs un Filips Jungs ar prieku joko, piedāvājot vairākus asprātīgus variantus, starp kuriem ir arī vienkārši "me AND you" (es un tu), kas liecina par viņu kopīgo talanta izpausmi. Un viņi patiešām zina, uz kurām pogām ir jāspiež, lai viņu mūzikas un dīdžeja setu klausītājiem skrietu "skudriņas" pa ķermeni, bet bass ietu caur ķermeni un apmierinātu dvēseli. Peiktdien, 30. oktobrī, Patriks Bodmers nodemonstrēs savu meistarklasi Rīgas klausītājiem pie pults klubā "One One".

Ballītes sākums plkst. 23.00. Ieeja ar pierakstu viesu saraksta vai ar ISIC līdz 00:30 – 5 €, vēlāk – 7€.

Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7; Android: goo.gl/KhwPdD).

Booka Shade vs "M.A.N.D.Y." - "Body Language": www.youtube.com/watch?v=VaQXQdh3698.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties