Rīgā notiks Maksima Ļeonidova koncerts

Levs Berezins, 25.02.2015., 11:42

Šī pavasara 15. maijā, pēc 8 gadiem, notiks vienīgais Maksima Ļeonidova solo koncerts Rīgā.

Maksims Ļeonidovs15. maijā leģendārais "krievu bītls", bit-kvarteta "Sekret" pamatlicējs un daudzu dziesmu autors, "Zelta gramofons" un "Velna ducis" prēmiju saņēmējs, Maksims Ļeonidovs un viņa grupa "HippoBand" priecēs ar koncertu Kongresu namā.

Pēterburga lepni nes krievu roka galvaspilsētas titulu: šī pilsēta uzdāvināja mums daudzus izcilus mūziķus, un Maksims Ļeonidovs ir viens no tiem. Kādreiz Pēterburgas ekskursijas vadītājs nenoturējās un iepazīstināja ar viņu: "Pievērsiet uzmanību! Re kur iet Maksims Ļeonidovs!"

Maksims Ļeonidovs jau sen ir mūzikas vēstures daļa savā pilsētā. Mūziķis atzīstas, ka bez Pēterburgas nevar iedomāties savu dzīvi, par cik tieši šī pilsēta dāvina viņam neizsmeļamo daiļrades enerģijas avotu.

Vienā no intervijām dziedātājs atzinās, ka viņam koncerti nozīmē iespēju apmainīties enerģijām ar skatītājiem. Maksims piedalās mūziklu veidošanā, spēlē teātrī un kino, uzstājas solo koncertos un ar grupu "HippoBand". Šis būs lielkoncerts, kurā tiks atskaņoti dažādu gadu hīti. Maksims Ļeonidovs ir reti redzams klubu skatuvēm, tāpēc katrs viņa koncerts ir liels notikums.

"HippoBand" sastāvs nav mainījies kopš 1996. gada. Tāpēc Maksims Ļeonidovs raksturo savu muzikālo kolektīvu kā pieaugušu, lepojas ar savu mūziķu profesionalitāti un saspēli. Kolektīva repertuārā ir nemirstīgie 80. gadu hīti "Mana mīlestība piektajā stāvā", "Mājās", "No Pēterburgas līdz Maskavai", kas iekaroja visu valsti 90. Gados, "Meitene-vīzija" un "Nedod viņam aiziet", kā arī pēdējo gadu albumu kompozīcijas.

Bez muzikālās karjeras Ļeonidovs filmējās kino ("Kaujams spēks", "Visockis. Paldies ka esi dzīvs"), un spēlē mūziklā "Producenti" ("Et Cetera" teātris). Par Maksa Bjalostoka lomu šajā inscenējumā saņēma prēmiju "Teātra muzikālā sirds" nominācijā "Labākais galvenās lomas tēlotājs".

Šajā vakarā tiks izpildītas gan grupas "Sekret" laika dziesmas, gan viņa solo albumu kompozīcijas.

Ļeonidova dziesmas dažādos gados - romantiskas, melodiskas un tajā pašā laikā dzīvas! Vienmēr dzīvos mūsu klausītāju sirdīs!

Video dziesmai "Meitene-vīzija": www.youtube.com/watch?v=SFJfs_g9Is8.

Biļetes visās "Bilešu Serviss" kasēs.

Organizators: "Backstage Production".

Vairāk informācijas: www.backstagelive.net.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab

лучшие сериалы на турецком языке

Glen

Полное путешествие в мир стабильного напряжения с нашими стабилизаторами Стабилизаторы напряжения Suntek <a href=kupit-stabilizator-napryazheniya.ru/stabilizatoryi-napryajeniya-suntek>Стабилизаторы напряжения Suntek</a> .

kupitstab_cuer


ienāktreģistrēties