Reverss sadarbībā ar O. Mustermani piedāvā dziesmu

Reverss Music, 08.04.2010., 15:49

Tikko kā Latvijas radiostacijās pie klausītājiem nonācis producenta Reverss un grupas "AK69" solista Oskara Mustermaņa kopdarbs dziesma "Lejā".

Protams, ka pavasarī uzplaiksnī mīlestība un arī skaņdarbs "Lejā" kaut kādā ziņā ir par to, taču ja esam precīzāki, tad dziesma stāsta par šo sajūtu fizisko izpausmi.

Dziesmas "Lejā" mūzikas autors Aldis Zariņš (Cilvēks Ar Putniņu / StoneStep), savukārt dziesmas "Lejā" teksta autors Oskars Mustermanis (AK69 / Cilvēks Ar Putniņu). Dziesmas producents Reverss.

Oskars ar Aldi pazīstami kopš spēlēšanas grupā "Cilvēks Ar Putniņu" un kādā reizē tapis citādāks skaņdarbs no ierastā grupas stila, kurš kā demo tika ierakstīts studijā kopā ar producentu Reverss. Producentam Reverss skaņdarbs iepatikās un tas tika pamatīgi uzlabots un noproducēts līdz "bez 5 minūtēm gatavam", taču uz ilgāku laiku palika studijas plauktā. Kā labs dzinulis skaņdarbu novest līdz galam kļuva tā ievietošana OKartes OSkatuves lapā, kur skaņdarbs "Lejā" aizvadītā gada beigās iekļuva OSkatuves ekspertu Toma Grēviņa un Denisa Paškevica topos. Tas deva papildus pārliecību, skaņdarbam tika salikti punkti uz "i" un tagad tas nodots klausītāju uzmanībai. Oskars piebilst: "ar skaņdarbu ir līdzīgi kā ar labu vīnu, jo tas ilgāk nogatavojas, jo labāks tas sanāk gala rezultātā".

Reverss un Oskars (AK69) jau iepriekš sadarbojušies vairākkārt, tieši producents Reverss palīdzēja toreiz vēl nepazīstamajai grupai AK69, noproducējot tās super hitu "Draugs", kas iekaroja daudzu Latvijas radiostaciju topu pirmās vietas. Sadarbība turpinājās noproducējot grupas AK69 nākamos skaņdarbus "Meli", kā arī "Par Janu (pied. R obertam Gobziņam)". Grupa AK69 pazīstama gan ar iepriekšminētajiem hitiem, gan ari ar tādiem skaņdarbiem kā "Pastaiga", "Tik Vien" u.c. Kamēr grupas bundzinieks Mārcis devies pasaules apceļošanā un grupa ir tādā kā radošā atvaļinājumā, grupas solists Oskars pievērsies dažādiem citiem projektiem.

DJs un producents Reverss vairāk ir saistīts ar deju un klubu mūziku (katru piektdienu plkst. 18 radiostacijas Latviešu Radio ēterā vada raidījumu "Latviešu Klubu Mūzikas Stunda"), taču veiksmīgi darbojas arī citos mūzikas stilos. Tā, piemēram, sadarbībā ar senu draugu Robertu Lejasmeijeru izveidoja sen aizmirstās grupas Vaidava hita "Pusnakts Stundā" jaunu versiju. Jaunās versijas panākumi bija labs iemesls, lai grupa Vaidava pēc vairāku gadu klusēšanas sanāktu atkal kopā un ierakstītu pirmo albumu pēc gandrīz 25 gadiem. Tāpat producenta Reverss iepriekšējā gadā radītie - "Andreja Lihtenberga - Ieva" un "Aisha - Lelle" remiksi bija bieži dzirdami ne tikai radio viļņos, bet arī uz deju grīdām.

Reverss producējis arī Andra Kiviča un Lauras Dabares pazīstamo dziesmu "Latvijai".
Kā pats Reverss izsakās, tad: "klubu mūzika kā DJam man ir vistuvākā, taču kā mūzikas producentam nepatīk ieciklēties uz kādu noteiktu stilu. Patīk pilnveidoties un sevi izaicināt, un domāju, ka klausītājiem arī ir daudz interesantāk dzirdēt katru reizi kaut ko jaunu un negaidītu. Uzskatu, ka svarīgākais ir dziesma, lai ir melodija, un ja tas ir, tad to var interpretēt dažādos stilos. Jāpiebilst, ka dziesmai "Lejā" drīzumā būs arī vairāki labi klubu remiksi. Nākamais mans singls, kas gandrīz jau ir pabeigts arī būs tieši klubu mūzikas stilā ieturēts skaņdarbs".

Tāpat drīzumā gaidāmi dziesmas "Lejā" deju un klubu mūzikas remiksi. Dziesmas "Lejā" radiosingls legāli ielādējams interneta mūzikas veikalā Platforma.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties