"Putnu balles" Ziemassvētku koncerts

Kristīne Fridrihsone, 09.12.2009., 17:37

Jauniešu grupas "Putnu balle" Ziemassvētku koncerts noritēs 19. decembrī Rīgas Kongresu namā.

Ziemassvētku koncertu ar intriģējošiem muzikāliem pārsteigumiem lutinās vairāki īpašie visi - populārie mūziķi Igo, Mārtiņš Freimanis un nule televīzijas šovā "Koru kari" uzvarējušā kolektīva vadītāja, soliste Ieva Kerēvica. 

Viesu uzstāšanās ne tikai muzikāli un saturiski kuplinās koncerta noskaņu, bet arī apliecina šo mūziķu īpašās draudzības saites ar "Putnu balles" dalībniekiem. Mārtiņam Freimanim ar "Putnu balli" ir sena sada rbība, savukārt Igo un Ieva Kerēvica atzinīgi novērtē "Putnu balles" muzicēšanu un tāpēc ar prieku piekrita piedalīties koncertā.

Pieredzējušo viesmākslinieku dalība koncertā nebūs vienīgie pārsteigumi, jo šobrīd "Putnu balle" aktīvi gatavojas gaidāmajam koncertam, lai sagādātu īpašus un neaizmirstamus brīžus saviem klausītājiem.

Zināms, ka koncerta programmā skanēs gan pašas jaunākās grupas dziesmas, gan populārās kompozīcijas "Spārni un vējš", "The war is not over", "Divi eņģeļi", sagaidāmi arī grupas dalībnieku solo projektu priekšnesumi.

Koncertā uzstāsies gan Kažas grupa ar populārajām dziesmām "Ieskaties" un "Tiešs jautājums sev", gan grupas dalībnieces Līvas Kalniņas solo projekts.

Koncerti Ziemassvētku laikā ir kļuvusi par skaistu "Putnu balles" tradīciju. Pērn grupa sniedza jauku Ziemassvētku koncertu Ķīpsalas hallē. Pēc koncerta emocijas bija tik noturīgas, ka vienbalsīgi nolemts – šī tradīcija ir jāturpina, radot gandarījumu sev un sniedzot prieku skatītājiem.

Koncerts Kongresu namā notiks 19. decembrī plkst. 19. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties