Piesaucam Dzīvos

Matīss Gricmanis, 03.05.2010., 22:45

"Sev, dzīvie! – jums dziesma ir vajadzīga, ne viņiem." / I.Ziedonis /

8. maijā Spīķeru "Dirty Deal Café" notiks mūzikas pasākums, kurā piedalīsies Latvijā labi zināmais bardiskās mūzikas pionieris Haralds Sīmanis, kā arī vairākas jauno mūziķu apvienības: mākslinieciskā roka pārstāvji "Sol Luna", jauneklīgie "Them Le mons" un Elīnas Viļumas trio.

"Piesaucam dzīvos" piedāvā klausītājiem īpašu muzikālu apvienību kombināciju, kas ļaus atslēgties no visai nospiedošās masu kultūras un ļaus pievērsties mūzikai kā mākslai. Dzīviem cilvēkiem ir dota iespēja domāt, ticēt un radīt – domāt par to, kas aizmirsts, ticēt tam, kas noliegts un radīt to, kā vēl nav– tieši to mēģināsim apliecināt šajā 8. maija pasākumā.

Dienu izvēle pasākumiem "Piesaucam dzīvos" vienmēr ir bijusi vairāk vai mazāk nejauša – interesanti, ka bieži tā ir iekritusi kādā zīmīgā datumā: 2009. gada 11. Septembrī (Raiņa dzimšanas dienā) notika pirmais "dzīvo piesaukšanas" pasākums ar burvīgo dziesminieci Alisi Josti, šī gada 9. Janvārī (datums tuvu Zvaigznes dienai) tas notika galerijā "Degunradzis", kur uzstājās Imants Daksis, Sus Dungo un Andris Akmentiņš. Šoreiz tas ir 8. Maijs. Pasākums nekad tieši nav bijis saistīts ar konkrētiem datumiem, tomēr uzvara šajā dienā ir – iespēja vērot pavasara un Saules uzvaru. Dzīvība pārņem cilvēku, arī dabu.

Aicinām visus 8. maijā uz akustiskās mūzikas pasākumu "Piesaucam Dzīvos" Spīķeru "Dirty Deal Café", kurā piedalīsies Haralds Sīmanis, apvienība "Sol Luna", "Them Lemons" un Elīnas Viļumas trio.

Sākums 20:00, ieeja- 1,50ls.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties