Piesaucam dzīvos

Matīss Gricmanis, 02.01.2010., 16:49

Dzīvai mūzikai dzīvot! Dzīviem cilvēkiem dzīvu mūziku- Imants Daksis, Andris Akmentiņš un "Sus Dungo" 8. janvārī "Degunradzī".

Dzīvība kā spēja sevi apzināties, vairāk vai mazāk piemīt katram cilvēkam. Šobrīd vairāk kā jebkad, sabiedrības sastāvdaļa – cilvēks, šo spēju - apzināties sevi kā unikālu būtni, zaudē, tādēļ tiks radīts impulss, dzīvās mūzikas impulss, kas mēģinās m odināt klausītājā/skatītājā spēcīgu sajūtu un izjūtu gammu un radīs pārdzīvojumu, ar cerību atmodināt cilvēkā apziņu par savu unikalitāti. Izraudzītie mākslinieki – dziesminieks Imants Daksis, dzejnieks un mūziķis Andris Akmentiņš un jaunāku paaudzi pārstāvošā grupa "Sus Dungo", to mēģinās paveikt viesmīlīgajās galerijas "Degunradzis" telpās, 8. Janvārī, plkst. 19.00.

Mūzika nes ideju. Tāpat kā dzejai tai ir piesaiste laikam un telpai. Dzīvam cilvēkam vajadzīga dzīva mūzika. Dzīvs cilvēks nekad nav vienaldzīgs – viņš jūt, tic, un domā. Mūzika veicina visas šīs trīs cilvēka garīgās dzīves dimensijas. Dzīvas skaņas, kas savās vibrācijās dod spēkus dzīvošanai un rāda virzienu - tādu noskaņu mēs vēlēsimies Tev, klausītāj, sniegt.

Šī nebūs pirmā reize, kad skanēs "Piesaucam Dzīvos" vārds. Pasākums dzima 11. septembra pievakarē, Jelgavas pievārtē, kā brīvās dabas pasākums, kurā lieliskas skaņu vibrācijas un pārpasaulīgu noskaņu radīja Alise Joste, par spīti visnotaļ vēsajai septembra naktij. Otro reizi pasākums ir izskanējis Talsu novada muzejā , kur klausītājus sajūsmināja Imants Daksis.

Tātad tiekamies Dzīvās mūzikas pasākumā ‘’Piesaucam Dzīvos’’ jau nedēļu pēc jaungada – 8. Janvārī, galerijā "Degunradzis", Cēsu ielā 20-1, un ļaujamies dzīvās mūzikas radītajām izjūtām.
Uz pārdomām aicinot - apvienība "Piesaucam Dzīvos!".

Ieeja par ziedojumiem.


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
m (madara@hc.lv), 09.01.2010. 09:22:48 (ip:79.132.79.159)
Komentāra reitings: 0

Bija jauks pasākums ar visām tehniskajām problēmām :)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties