Piepildīts papildreiss uz "AC/DC" koncertu

Aivars Līpenītis, 24.03.2010., 22:47

2 dienu laikā izpārdots "AC/DC" fanu reisa papildreiss, kas maija beigās grupas fanus nogādās koncerta vietā Varšavā pašmāju mūziķu pavadībā.

"Prieks par to, ka Latvijā ir tik daudz labas mūzikas cienītāju, kas gatavi doties diezgan tālā ceļā, lai redzētu pasaulē šī brīža aktuālāko mūziķu uzstāšanās," tā interesi par AC/DC fanu reisu komentē organizatora aģentūras magicFIB radošais direktors Aivars Līpenītis.

AC/DC fanu reiss ir otrais aģentūras magicFIB organizētais fanu reiss. To vadīs latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks, mūziķis un radio dīdžejs Ufo, kā arī trešais – papildreisa vadītājs, kas tiks paziņots, tuvojoties fanu reisa dienai. Pirmais fanu reiss notika pagājušā gada vasarā, uz popmūzikas karalienes Madonnas koncertu Tallinā nogādājot koncerta apmeklētājus no Latvijas.

Fanu reiss ir iespēja apmeklēt iespaidīgākos koncertus un šovus, kuri pagaidā nav pieejami un tuvākajā laikā nenotiks Latvijā. Fanu reiss ļauj koncerta apmeklētājam ar komfortu doties uz koncerta norises vietu, ne par ko neraizējoties, ceļā izklaidējoties un baudot organizatora partneru sarūpēto cienastu (šoreiz – Battery enerģijas dzērieni un komiksa Pratigie.lv uzkodas), kā arī vadītāju muzikālo un atraktīvo programmu.

Šogad plānoti vēl citi fanu reisi, tādēļ organizators aicina sekot līdzi aktualitātēm medijos un mājas lapā www.fanureiss.lv un neskumt tiem, kas nepaguva rezervēt vietas AC/DC fanu reisā. Vēl joprojām 1 cilvēkam ir iespēja tikt uz AC/DC koncertu fanu reisā pilnībā bez maksas, šonedēļ klausoties Radio SWH Rock un lasot portālu Apollo. Biļetes uz koncertu var iegādāties Ticketpro.lv. Uz jautājumiem par fanu reisu atbildes iespējams saņemt, rakstot uz fans@fanureiss.lv.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Egons, 25.03.2010. 06:07:15 (ip:89.248.92.151)
Komentāra reitings: 0

nu džeki dod...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties