Improvizācijas teātris "Pēdējā Pirmizrāde" aicina uz pirmo šī gada izrādi

Anita Alksne, 18.01.2010., 10:15

Improvizācijas teātris Pēdējā Pirmizrāde šogad aicina uz pirmo "Pēdējo Pirmizrādi" otrdien, 19. janvārī. plkst. 20:00 LMA Studentu klubā Raiņa bulvārī 23, ieeja no plkst. 19:00.

Pēdējā pirmizrādeVakara programmā - smieklīgi, asprātīgi, nopietni un neparedzami notikumi. Viss, kas notiks šajā vakarā, taps skatītāju acu priekšā - uz skatuves, un tikai vadoties no skatītāju ieteikumiem. Improvizācijas teātra Pēdējā Pirmizrāde trupā darbojas improvizatori ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi šajā žanrā: Mārcis Viļums, Raimonds Ruzenieks, Edgars Neilands un Gatis Kurzemnieks. Pie klavierēm Mārtiņš Zilberts.

Improvizācijas teātris ir skatuves forma, kurā aktieri veido izrādi bez iepriekš sagatavota scenārija. Aktīva sadarbība ar publiku ir pamats vakara izrādei, jo ainu spēlēšanai improvizatori lūdz ieteikumus no skatītājiem - darbības vietu, laikmetu, personāžu rakstura iezīmes, sapņus. Visas izrādes ir pilnīgi atšķirīgas, jo nekad nevar zināt, kāds ieteikums tiks saņemts no publikas un kā šis ieteikums iedarbinās improvizācijas skatuves mašīnu.

Biļetes pie ieejas klubā vai iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, biļešu cenas studentiem Ls 3.00, ne-studentiem Ls 4.00
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties