Pēdējā pieteikšanās nedēļa bundzinieku konkursam "Drum Day 2010"

Elina Korne, 07.04.2010., 14:10

Mūzikas preču veikals "TAVA SKAŅA" sadarbībā ar firmu YAMAHA pirmo reizi Latvijā rīko specializētu konkursu bundziniekiem – "DRUM DAY 2010", kuram pretendenti var pieteikties līdz 10. aprīlim.

Wolfgang HaffnerMūzikas preču veikals "TAVA SKAŅA" sadarbībā ar firmu YAMAHA pirmo reizi Latvijā rīko specializētu konkursu bundziniekiem – "DRUM DAY 2010", kura fināls norisināsies otrdien, 27. aprīlī plkst. 20:00 LMA Studentu klubā.

Konkursā var piedalīties ikviens, izpildot zemāk rakstītos priekšnoteikumus un pēc atlases iekļūstot labāko astotniekā, lai saņemtu lielisku balvu –YAMAHA Rock Tour bungu komplektu.

Pieteikšanās kārtība:
Konkursa pirmajai kārtai pretendenti piesakās nosūtot līdz 10. aprīlim uz e-pastu drumday@yoursound.lv savu ierakstu mp3 formātā, īsu aprakstu par sevi un arī foto. Jebkurš, atverot lapu www.drumday.lv varēs iepazīties ar informāciju par pretendentiem, noklausīties iesūtītos ierakstus un pārliecināties par konkursa "caurspīdīgumu". Ņemot vērā iesūtītos skaņu ierakstus, aizklātā veidā kompetenta žūrija atlasīs 8 dalībniekus, kas iekļūs konkursa finālā un cīnīsies par galveno balvu.

Konkurss:
Otrdien, 27. aprīlī LMA Studentu klubā plkst. 20.00 finālisti izlozes kārtībā rādīs savu meistarību. Uzstāšanās ilgums nedrīkst pārsniegt 15 min + sagatavošanās laiks 5 minūtes.
Finālists papildus var izmantot savu sagatavoto pavadījumu (CD Audio formātā) vai ierasties ar savu pavadošo sastāvu, grupu vai arī viens pats.
Žūrijas komisija vērtē finālistus pēc vairākiem parametriem – tehnika, stila izjūta un atraktivitāte. Vērtēšana notiek pēc piecu punktu skalas, tajā piedalās starptautiska žūrija, profesionāli bundzinieki un mūziķi, firmas YAMAHA un mūzikas preču veikala "Tava Skaņa" pārstāvji.

Balva:
Uzvarētājs, kurš saņems visvairāk punktu pēc žūrijas vērtējumu apkopošanas, iegūs savā īpašumā YAMAHA ROCKTOUR komplektu!
Otrajai vietai PAISTE šķīvju komplekts
Būs arī balvas no veikala "Tava Skaņa"

Pasākuma īpašais viesis - Wolfgang Haffner
www.wolfganghaffner.com

Papildus informācija un nolikums www.drumday.lv
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
eko, 07.04.2010. 14:54:05 (ip:85.158.79.68)
Komentāra reitings: 0

nez mūsu bārdainais arī piedalīsies???????

vip tu zip, 07.04.2010. 21:52:39 (ip:95.68.85.157)
Komentāra reitings: 0

mišam kāsim jāpiedalās!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties