Papildvietas AC/DC fanu reisā

Aivars Līpenītis, 27.04.2010., 12:59

AC/DC fanu reisa uz Varšavu organizators aģentūra magicFIB, reaģējot uz pastāvīgiem pieprasījumiem pēc vietām jau piepildītajā fanu reisā, izsludina 2. papildreisu un nosauc abu papildreisu vadītājus.

2010. gada maija beigās uz smagā rokenrola grupas AC/DC koncertu Varšavā dosies fanu reiss no Rīgas pašmāju rokmūziķu un mūzikas pazinēju pavadībā, dalībniekus iesaistot muzikālā un izklaidējošā programmā un baudot "Battery" enerģijas dzērienu gandrīz neierobežotā daudzumā un komiksa "Prātīgie" uzsauktās uzkodas. Dažu dienu laikā tika piepildīti 2 sākotnē ji plānotie fanu reisa autobusi, kā arī papildreiss, un interese neapsīka.

Organizators aģentūra magicFIB radis iespēju piedāvāt vēl vienu fanu reisa autobusu. Biļetes jau šobrīd pieejamas Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un internetā. Fanu reisa biļetes cena – 39 Ls, komplektā ar stāvvietas biļeti koncertā – 89 Ls. Pieejamas arī dažas vietas uz pārējiem fanu reisa autobusiem, tā kā atrasti lielāki un ērtāki autobusi.

Fanu reisu vadīs latgaliešu rokmūziķis Sovvaļnīks, mūziķis un radio dīdžejs Ufo, papildreisu vadītāji – jaunais rokmūziķis Kaža un mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks. Abi papildreisu vadītāji pieaicinājuši draugus – mūziķus palīdzēt fanu reisa vadīšanā. Uldim Rudakam palīdzēs latviešu smagā rokenrola grupas "Rūsa" līderis Viesturs Polikarps.

Kaža jeb Kārlis Būmeistars Uldi Rudaku uzskata par cienījamu mūzikas pazinēju, sakot: "Tie, kas ir turējuši rokā Ulda grāmatu "Rokupācija" un sajutuši tās smagumu, jau nojauš, cik fundamentālas zināšanas par rokmūziku ir šim vīram. Domāju, ka brauciens uz austrāliešu kvarteta koncertu Ulda virsvadībā paies, uzzinot daudz ko jaunu arī tiem, kuri par AC/DC zina visu." Savukārt Uldis Rudaks priecājas, ka Kaža, kas pavisam nesen, bet jau ar vērā ņemamiem panākumiem, izaudzis no popgrupas un pievērsies rokmūzikai, ir īstens roka klasikas cienītājs, līdz ar to – atbilstošs AC/DC fanu pavadonis.

Vairāk par fanu reisu var uzzināt www.fanureiss.lv vai rakstot uz fans@fanureiss.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties