Aminata, Markus Riva, "Olas" un daudzi citi papildina "LMT Summer Sound" mākslinieku sarakstu

Alise Pabērza, 09.06.2015., 08:31

"LMT Summer Sound" festivālā, kurš norisināsies Liepājā jau pēc mēneša, 10. un 11. jūlijā, uzstāsies arī Aminata, Markus Riva, "Olas", "Ryga", "Laime Pilnīga" un citi.

Dziedātāja AminataPēdējo gadu veiksmīgākā Latvijas pārstāve Eirovīzijā – Aminata ar īpašu šovu uzstāsies "LMT Summer Sound" festivālā uz galvenās - LMT skatuves. Aminata Savadogo ir iekarojusi latviešu klausītāju sirdis ar savu vienkāršību, sirsnību un atvērtību. Kā arī veiksmīgi sāk iekarot ārzemju mūzikas tirgu.

Strauju popularitāti ieguvušais Reika un Žaņa Pavlovska projekts "Olas" šogad būs īpašo viesu statusā "LMT Summer Sound" festivālā. "Olu" uzstāšanās laiks vēl tiek paturēts noslēpumā. Grupas uzstāšanās laiks un vieta tiks izziņots festivāla oficiālajos sociālajos tīklos festivāla laikā. Viņi arī regulāri ievieto savas bildes festivāla oficiālajā instagram kontā, ar "Olām" kopā tiks veidots festivāla video un izspēlēti dažādi konkursi, kuros varēs iegūt festivāla biļetes.

Viens no gaidītākajiem festivāla māksliniekiem Markus Riva ir atzīts par vienu no Latvijas stilīgākajiem vīriešiem un ar savu uzstāšanos viņš pierādīs, ka ir spējīgs uzrunāt ikviena klausītāja sirdi. Festivālā Markus Riva uzstāsies kopā ar grupu "Rock 5".

Festivālā uzstāsies arī ekscentriskais ansamblis "Ryga", liepājnieki "The Highlights", alternatīvā roka pārstāvji "Neon Saturdays".

Mākslinieku sarakstu papildina arīdzan grupas "100 debija" dalībnieka Modra Skaistkalna vadībā izveidotā apvienība "Moontalk", Latvijas mūzikā nozīmīgā māksliniece Austra Pumpure un leģendārā grupa "Sērkociņu Cehs".

Festivāls "LMT Summer Sound" norisināsies 10. – 11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies "Nico&Vinz", "Apocalyptica", "Mumiy Troll", "Musiqq", "Piendvedēja Piedzīvojumi", "Astro’n’out" un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, "Bet Bet", "Aurora", "Laika Suns" un daudzi citi mākslinieki. Savukārt sadarbībā ar "RedBull Thre3style" apmeklētājus sagaida lielākā deju telts Baltijā, kur 800 kvadrātmetros varēs baudīt elektronisko mūziku kopā ar DJ ESKEI83, DJ Flip, DJ Madfingaz, DJ Aspirīns un daudziem citiem.

Sekot līdzi festivāla jaunumiem var festivāla oficiālajā aplikācijā, kuru var lejupielādēt šeit: straume.lmt.lv/.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - EUR 28, ieejas biļete un telts vieta – EUR 35, VIP biļete – EUR 70, VIP biļete + autostāvvieta – EUR 85. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S "Cēsu Alus", atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un SKATS.LV.

Sekojiet informācijai par festivālu: www.summersound.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties