Atklāta šīs vasaras "Origo Summer Stage" koncertu un festivālu programma

Linda Vecvagare, 05.06.2015., 07:47

4. jūnijā tirdzniecības centra "Origo" laukumā jau tradicionāli tika atklāts vasaras kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage", kas visu vasaru piedavās Rīgas iedzīvotājiem un viesiem daudzveidīgu, augsta līmeņa bezmaksas koncertu programmu.

"The Sound Poets"Atklāšanas koncertā skatītājus priecēja Latvijas pop-roka karaļi "The Sound Poets" un virtuozā grupa "DaGamba".

Arī šovasar "Origo Summer Stage" piedāvās plašu mūzikas pasākumu propgrammu, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem sniedzot iespēju iepazīt džeza, blūza, folkmūzikas, rokenrola, funk, r’n’b, pop un klasiskās mūzikas skaņas un to izcilākos izpildītājus. Visas vasaras garumā ceturtdienās klausītājus priecēs DJ priekšnesumi, bet piektdienās uzstāsies pašmāju un ārzemju mūziķu apvienības, tāpat būs baudāmi dažādi pasākumi arī citās nedēļas dienās.

Jūnija piektdienās uz "Origo Summer Stage" skatuves uzstāsies grupas "Retro Limited Trio", "FunCOOLio" un "Sunshine Band", kas pārstāv čigānu džeza, funk, fusion un smooth jazz mūzikas stilus. Vasaras turpinājumā kā ik gadu skatītājiem uz "Origo Summer Stage" skatuves būs iespēja sajust Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu. Tradicionāli tie būs festivāli "Rīgas Ritmi", "Saulkrasti Jazz" un "Artissimo", kas uz "Origo Summer Stage" skatuves notiks otro reizi, kā arī par tradīciju kļuvušais "Origo Folkfestivāls". Tāpat jūlijā uz "Origo Summer Stage" skatuves būs dzirdamas ieskaņas no XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem un Rīgas svētkiem. Turklāt Rīgas svētku koncerti šogad notiks veselu trīs dienu garumā.

Šovasar "Origo Summer Stage" skatītājus sagaida arī jaunumi - starptautiskā folkloras festivāla "Baltica" izpildītāju koncerts, "Origo Blūza svētki" un DJ no radio Pieci.lv viesošanās uz "Origo Summer Stage" skatuves, turpinot sadarbību, kas uzsākta labdarības pasākuma "Dod Pieci" ietvaros. Jūnija ceturtdienās skatītājiem būs iespēja dzirdēt DJ Magnusu Eriņu un radio Pieci.lv garāžas grupu konkursa dalībniekus.

"Arī šogad, sadarbojoties ar mūsu ilggadējiem partneriem, esam izveidojuši daudzveidīgu muzikālo priekšnesumu programmu, kas visas vasaras garumā Stacijas laukumam piešķirs īpašu auru. Ik dienas t/c "Origo" apmeklē ap 100 000 cilvēku, daudziem no tiem nekad nav bijusi iespēja iepazīt kvalitatīvu un daudzveidīgu mūziku, tādēļ esam lepni, ka sešu gadu laikā izdevies nostiprināt šo tradīciju un piedāvāt īpašu mūzikālu baudījumu ikvienam," stāsta tirdzniecības centra "Origo" menedžeris un "Origo Summer Stage" iniciators Aleksandrs Ņemirovskis.

Plašāka "Origo Summer Stage" programma pieejama: www.summerstage.lv.

Šī mēneša "Origo Summer Stage" programma:

  • 6. jūnijs 11.30 – 17.00. Ielu vingrošanas Latvijas čempionāts;
  • 11. jūnijs 16.00 – 19.00. DJ Magnuss Eriņš;
  • 12. jūnijs 16.00 – 19.00. "Retro Limited Trio";
  • 18. jūnijs 16.00 – 19.00. Garāžas grupu koncerts sadarbībā ar radio Pieci.lv;
  • 19. jūnijs 16.00 – 19.00 "FunCOOLio";
  • 25. jūnijs 16.00 – 19.00 Garāžas grupu koncerts sadarbībā ar radio Pieci.lv;
  • 26. jūnijs 16.00 – 19.00 "Sunshine Band";
  • 30. jūnijs 16.00 – 19.00 DJ Artis Volfs un grupa "OLAS".

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties