Noslēpumainais "Jūras Lietus" sniegs dzīvo priekšnesumu

Bogdan Taran, 12.08.2015., 11:04

Sestdien, 22. augustā, noslēgsies vasaras "Das Boot party" ballīšu sezona.

"Das Boot party"Par galveno viesi šī gada trešajā pasākumā uz kuģa "Vecrīga" klāja kļūs jaunais leģendārā Krievijas dīdžeja un producenta Antona Kubikova projekts – "Jūras Lietus", kurš uzstāsies ar pilnvērtīgu live priekšnesumu. Kopā ar viesi uzstāsies Taran & Lomov, Max Mancho un trio "Ideology of Sound".

Antona Kubikova vārds ir spēcīgi ierakstīts post-padomju telpas elektroniskās mūzikas kustībā: 1994. gadā viņš sāka spēlēt vienā no pirmajiem Maskavas klubu pamatlicējiem "Ermitāža" un ne reizi vien uzstājās dažādos reivos un ballītēs Rīgā 90-tajos gados. Daudziem Rīgas pirmā viļņa klaberiem iepazīšanās ar elektronisko skanējumu un deju kultūru kopumā sākās tieši ar viņa tehno setiem. Kubikovam ir daudz mūzikas projektu: tās ir gan viņa grupas "SCSI-9", "Multipliar", "Snooker Boy" un skaņu ierakstu leibls "Pro-Tez Records", kuru viņš kopā ar kolēģiem vada jau 10 gadus. Viņa mūziku ir izdevušas ietekmīgas skaņu ierakstu kompānijas kā "Kompakt", "Force Tracks", "Trapez", "Salo", "Traum" un citas.

Pagājušajā gadā Antonam izveidojās jauna izpausme – "Jūras Lietus". Dzīvojot Prāgā, viņš periodiski viesojas Latvijā, un viņam ļoti patīk mūsu valsts, it īpaši jūra. Tāpēc izvēloties jauno pseidonīmu, viņš nolēma to veidot poētisku un saistīt ar Latviju. Tā arī izveidojās viņa jaunais tehno projekts "Jūras Lietus". Pagājušajā vasarā vācu leibla Wavereform paspārnē tika izdots Jūras Lietus debijas vinils "Des-m", un pēc gada sekoja nākamā plate "Starp", Detroitas tehno un Čikāgas house miksējums, kas izceļas ar īpašu enerģiju. Pēc aizvadītājiem live priekšnesumiem Berlīnē un Prāgā, Kubikovs projekta "Jūras Lietus" ietvaros sniegs pilnvērtīgu elektronisku dzīvo uzstāšanos Rīgas "Das Boot party" apmeklētājiem.

Uzkāpšana uz kuģa "Vecrīga" klāja sāksies 21.30, došanās ceļā 22.00, atgriešanās piestātnē 02.00. Biļetes iepriekšpārdošanā mājas lapā "Resident Advisor" par 10 € un 13 € (+ komisijas maksa): www.residentadvisor.net/event.aspx?742801. Uz Kuģa "Vecrīga" – biļetes par 10 €, tālrunis uzziņām +371 29 896 138. Biļešu cena pie ieejas (ja būs brīvas vietas) – 15 €.

"Jūras Lietus" - soundcloud.com/juras-lietus/live-at-griessmuehleberlin-22052015.

Antona Kubikova intervija portālam DanceRadio.lv: danceradio.lv/anton-kubikov-u-vas-more-i-vse-na-svete-shikarnoe/.

Iepriekšējās "Das Boot" ballītes foto atskaite: danceradio.lv/smotrite-fotografii-s-vecherinki-amber-muse-s-das-boot-vinyl-edition/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties