Noskaidroti rokfestivāla "Bliez no Bedres `10" finālisti

Ansis Garda, 25.05.2010., 21:49

Rokfestivāls "Bliez no Bedres `10" norisināsies 4. jūnijā plkst. 21:00 Ķekavā, brīvdabas estrādē pie Ķekavas sākumskolas.

Rokfestivāla "Bliez no Bedres `10" jauno rokgrupu konkursa žūrija, izvērtējot 18 pretendentus, nolēmusi, ka finālā piedalīsies tādas grupas kā "Between the Lines", "Can_Zone", "Klusā Stunda", "Man-hu", "Mismach", "Sacrament al", "Seat Free" un "The Highway", informē rokfestivāla koordinatore Elīna Peina.

Konkursa finālā katra grupa izpildīs vienu obligāto dziesmu savā kaverversijā un divas orģināldziesmas, savukārt rokfestivāla viesmākslinieku statusā uzstāsies grupa "Tumors" un pagājušā gada skatītāju simpātiju balvas ieguvēji "The Afternoon".

Par rokfestivālu:

Rokfestivāla "Bliez no Bedres" mērķis ir veicināt jauno rokgrupu profesionālo attīstību un popularitāti. Nosaukums "Bliez no Bedres" radies, pateicoties festivāla norises vietai, kura atrodas ieplakā starp Ķekaviņas upi un sākumskolu, kur speciāli pasākumam katru gadu top brīvdabas estrāde.

Rokfestivālu otro gadu pēc kārtas organizē Ķekavas Jauniešu padome un Ķekavas novada dome. Kopīgā sadarbībā ir izveidota mājas lapa rock.kekava.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties