Latvijas grupa "Neglected Fields" Rīgā atzīmēs savu jubileju

Levs Berezins, 19.03.2015., 12:41

18.aprīlī klubā "Melnā Piektdiena" notiks leģendārās grupas "Neglected Fields" ilgi gaidītais koncerts. Kopā ar viņiem uz skatuves kāps igauņu grupa "Horricane" un pašmāju "Legacy ID".

"Neglected Fields"1995. gadā grupas "Neglected Fields" (Dark Technical Death Metal) vārds izskanēja visā pasaulē. Pēc desmit gadiem sāka klīst baumas par grupas izjukšanu, un grupas kopdarbība uz nenoteiktu laiku tika pārtraukta. Klīda runas, ka grupa vairs nepastāv.

Grupa tika izveidota 1995. gadā. Ar pirmo sastāvu (Destruction – vokāls, ģitāra, Germans – ģitāra, Serhio – basa-ģitāra un Kārlis – bungas) grupa ierakstīja savu pirmo demo "Sansara", kurā tika iekļautas četras dziesmas. Dziesmās bija jūtama ietekme
no tādām grupām kā "Death", "Cynic", "Atheist" un "Carcass". Pieaicinātā vokāliste Rasa ar savu skaisto soprāna balsi atsvaidzina demo albuma skaņu. Ieraksts ātri izplatās ārzemēs. Pateicoties labai reklāmas kampaņai, CD ir saņēmis labas atsauksmes.

Video: www.youtube.com/watch?v=Ar1DXUWjq4Q.

1997. gada augustā "Neglected Fields" ierakstīja savu debijas albumu "Synthinity". Latvijas smagā metāla mūzikas vēsturē albums "Synthinity" bija pirmā relīze, kas tika augsti novērtēta pasaules mērogā.

2000. gada septembrī gaismu ieraudzīja albums "Mephisto Lettonica".

2002. gada novembrī Germanu aizvietoja Jānis, un grupa devās koncerttūrē Polijā, Slovakijā, Čehijā, un uz festivāliem, kur uzstājās kopā ar tādām grupām kā "Moonspell", "Hypnos", "Vader" un "Behemoth".

2004. gada oktobrī grupa sāka ierakstīt jauno albumu "Splenetic". Tālāk bija klusuma gadi. Bet 2014.gadā bija apstiprināts jauns grupas satāvs: Destruction - ģitāra, vokāls, Serg (Preternatural) – ģitāra, Serhio (Preternatural, Biomorph) – basa-ģitāra. George – taustiņi, Arthur (Bardak, Urskumug) - bungas.

Koncerts 18.aprīlī būs arī jubilejas koncerts, jo grupa "Neglected Fields" šogad svinēs savu 20. dzimšanas dienu.

Biļetes visās "ticketshop.lv" kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties