Nebijis duets Takas instrumentālajā vakarā

TAKA, 27.07.2010., 10:44

28. jūlijā plkst. 21:00, TAKAS instrumentālā mūzikas vakarā vēl nebijis duets - Latvijā talantīgākais ģitārists Edgars Rubenis un bundzinieks Jānis Burmeisters.

Nebijis duets Takas instrumentālajā vakarāEdgars Rubenis sevi kā spilgtu ģitāristu pieteica jau 1999.gadā iegūstot labākā soloģitārista titulu Madonas festivālā Sinepes un medus, bet pāris gadu vēlāk arī Liepājas dzintarā iegūstot Grand Prix ar savu tālaika grupu The Driving Sout. Šobrīd Edgars ir grupas Mona De Bo dvēsele, ar jauno albumu Nekavējies, šīs ir spēles ar tevi, nopietni pievērsties slow-core un drone stilistikai mūzikā.

Jānis Burmeisters talantīgākais underground skatuves bundzinieks, eksperimentālas smagās mūzikas grupas Tesa dalībnieks. Jāņa bungu spēle aptvert daudzveidīgi plašu amplitūdu, ko apliecina arī dalība dažādos mūzikas projektos - Silards (agrīnais post-roks), 100 baltas dvēseles (post-roks), Holy Lamb (viena no vecākajām progresīvā roka grupām), Das Sonntags Legion (psihodēliskais folks).

Abu mūziķu sadarbība aizsākās veidojot kopprojektu ar grupu Tesa nepieradinātās mūzikas festivālam Skaņu mežs 2008. gadā, kā arī abi spēlē grupā 100 baltas dvēseles.

Audio: http://www.myspace.com/monadebo
http://www.monadebo.com/
http://www.myspace.com/tesaband
http://tesaband.lv/

Vairāk informācijas par kafejnīcu TAKA un iknedēļas pasākumiem skatīt tīmekļa vietnē:
http://pataku.wordpress.com

Kad: 28. jūlijs, plkst. 21.00
Kur: Kafejnīca TAKA, Miera iela 10
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab

лучшие сериалы на турецком языке

Glen

Полное путешествие в мир стабильного напряжения с нашими стабилизаторами Стабилизаторы напряжения Suntek <a href=kupit-stabilizator-napryazheniya.ru/stabilizatoryi-napryajeniya-suntek>Стабилизаторы напряжения Suntek</a> .

kupitstab_cuer


ienāktreģistrēties