Gada negaidītākais muzikālais projekts - "Trīs mīlas musketieri"

Komunikāciju grupa "Concept grupa", 30.03.2015., 08:51

Latvijā iemīļotie skatuves mākslinieki Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess apvienojušies muzikālajā projektā, bruņiniecisku jūtu aizkustināti, un jau 17. aprīlī plkst. 19:00 uzstāsies Liepājas Latviešu biedrības namā, klausītājiem piedāvājot sirsnīgu un jautru koncertšovu "Trīs mīlas musketieri".

"Trīs mīlas musketieri"Ievērojamo solistu trio ir viens no negaidītākajiem un neparastākajiem mākslinieku salikumiem, ko klausītāji varētu iedomāties dziedam uz vienas skatuves. Turklāt tērptus musketieru kostīmos. Tomēr Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess stāsta, ka viņus kopā savedusi skaista un cēla ideja - celt latviešu sieviešu dailes apziņu un latvju vīriešu varēšanu. Kā braši mīlas kontrolieri, koncertšovā viņi dziedās skaistākās dziesmas par godu Latvijas sieviešu skaistumam un vīriešu varēšanai.

Stāsta Roberto Meloni:

"Vīrišķības apliecinājums nav tikai zobens, bravūra un drosme. Stāsts par trīs musketieriem mums māca, ka īsts vīrietis ir cēls ne tikai dzīves cīņās, bet arī džentlmenis pret savu sievieti. Trīs musketieri ir ne tikai pārgalvīgi cīnītāji, bet arī patiesi šarmanti vīrieši, kas ciena savas dāmas un velta tām skaistus uzmanības apliecinājumus. Koncertšovs "Trīs mīlas musketieri" ir slavinājums tik ļoti īpašajām Latvijas sievietēm, un atgādinājums Latvijas vīriešiem - mīliet, cieniet un aplidojiet savas sievietes! Arī ikdienā."

Koncertšovā skanēs sirsnīgas un bruņinieciskas dziesmas - sākot no "Muļķe sirds" līdz pat itāļu balādēm. Īpaši šim koncertšovam Kaspars Antess radījis jaunu dziesmu par trīs brašiem musketieriem, ko izpilda visi trīs solisti Žoržs Siksna, Roberto Meloni un Kaspars Antess.

Biļetes koncerta organizatori aicina iegādāties savlaicīgi, jo pēc pieredzes koncertzālēs vietas izpērk ātri un brīvu vietu tuvāk koncerta dienai var arī vairs nebūt. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" un Liepājas Latviešu biedrības nama kasēs.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties