"Mākslas dienas 2010" noslēgums un "Muzeju nakts" "Nabaklab"

Edgars Āboliņš, 13.05.2010., 23:09

15. maijā "Nabaklab" apvienosies divi vienlīdz nozīmīgi pasākumi – "Mākslas dienu" noslēgums un jau sešus gadus par tradīciju kļuvusī "Muzeju nakts".

"Muzeju nakts" ietvaros Latvijas Universitātes vēstures muzejs sadarbībā ar mūzikas klubu "Nabaklab" izveidojis īpašu programmu, veltītu Latvijas Universitātes Lielajai aulai, kura šogad svin 75 gadu jubileju un šī gada "Muzeju nakts" devīzes "Par tīru pasauli!" noskaņās LU Vēstures muzejs un Nabaklab aicinās piedzīvot tīras skaņas pasauli ar īpaši veidotas koncertprogrammas palīdzību, kuras ietvaros pirmo reizi tiks restaurēts Lielās aulas atklāšanas koncerta repertuārs. Pusnaktī klubā "Nabaklab" koncerta otrajā daļā autentiskā Lielās aulas atklāšanas koncertprogramma piedzīvos mūsdienīgu interpretāciju "Bigbenda" un stīgu kvarteta izpildījumā (piedalās mūziķi no grupām "Soundarcade", "Tesa", "Das Sonntags Legion", "All Day Long"). Izturīgākajiem pēc koncerta dejas līdz pirmajam rīta tramvajam Dj apvienības "Rasols" un Dj Kazuļa pavadībā.

"Mākslas dienas 2010" šogad noslēdzas 15. maijā "Muzeju nakts" ietvaros un "Nabaklab" vakars, sadarbībā ar pasākumu aģentūru "Pareizā ķīmija", bagātināts ar akciju "Būt māksliniekam" un retrospektīvo "Mākslas dienas 2010" bilžu video galeriju, kā arī grupas "Svema" uzstāšanos.

"Nabaklab" pasākuma sākums 21:00, ieeja bez maksas un tikai šonakt, klubā varēs nokļūt ne tikai no Z. A Meierovica bulvāra, bet arī no Pulvertorņa puses.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties