Mats Holmquist Stora Stygga koncerts

Tiago Loei , 14.10.2010., 16:00

27.oktobrī plkst. 19:00 izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" "Big Band" festivāla ietvaros uzstāsies 19 spilgtu džeza mūziķu sastāvs bigbendā no Zviedrijas Mats Holmquist Stora Stygga ar koncertprogrammu "Big Band Minimalism".

Autors sava topošā CD "Big BandMats Holmquist Stora Stygga koncerts Minimalism" mūziku dēvē par afroamerikāņu minimālismu vai uzlaboto minimālismu. Rakstot šos darbus, autors ir izmantojis Steve Reich un John Adams minimālisma idejas un principus. Šādā veidā iespējams tika radīts jauns mūzikas novirziens, kas līdz šim nekur nav bijis dzirdēts. Par šo programmu jau ir saņemtas atsauksmes kā Mats Holmquist oriģinālākais sasniegums. Koncertu ar nelielu programmu iesildīs jauniešu bigbends "City Jazz Youth Band". Mats Holmquist Stora Stygga (Big Bad Band) ir 19 spilgtu džeza mūziķu apvienība no Zviedrijas. Kopš 1988. gada, šis kolektīvs regulāri uzstājies Zviedrijas un Eiropas džeza festivālos un vadošajās koncertzālēs. Balstoties uz atsauksmēm presē un citiem avotiem, kuras saņēmuši Mats Holmquist Stora Stygga, var droši apgalvot, ka šis bigbends ierindojams pie Eiropas labākajiem džeza mūzikas sastāviem. No 23. oktobra līdz 15.novembrim Rīgas pilsētas izstāžu zālē "Rīgas mākslas telpa" noritēs Bigbendu festivāls, kura ietvaros 3 koncertos uzstāsies pašmāju un ārzemju džeza mūzikas zvaigznes. 23.10. plkst. 18.00 - Kārļa Vanaga City Jazz Big Band (iesildīs City Jazz Youth Band)

27.10. plkst. 19.00 - Bigbends no Zviedrijas "Mats Holmquist Stora Stygga" (iesildīs City Jazz Youth Band)

15.11. plkst. 19.00 - Magnus Lindgren "Batucada Jazz" kopā ar City Jazz Big Band Koncertus organizē "Life event" sadarbībā ar "City Jazz Big Band", Rīgas pilsētas izstāžu zāle "Rīgas mākslas telpa", SIA "Rīgas nami". Biļetes uz koncertiem jau iepriekšpārdošanā izstāžu zāles "Rīgas mākslas telpa" un "Biļešu serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv Koncerta Mats Holmquist "Stora Stygga" biļešu cena Ls 5-8.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties