Martins Garriks - galvenais Pērnavas festivāla viesis

Levs Berezins, 12.06.2015., 07:19

Elektroniskās mūzikas cienītāju mīlulis, planētas jaunākais un perspektīvākais dīdžejs – Martins Garriks uzstāsies pirmājā Baltijas elektroniskās mūzikas festivālā "Weekend Festival Baltic" Pērnavā.

Martins Garriks2014. gada oktobrī dziesma "Animals" savāca Youtube vairāk nekā 288 miljonu skatījumu. Vairākas balvas, pirmās vietas topos un piedalīšanās starptautiskās nominācijās.

"Tas bija 2004. gads, kad es skatījos olimpiādi un pēkšņi uzstājās Tiesto. Tajā momentā es ieraudzīju dīdžeju dzīvajā… biju šokēts. Pēc viņa uzstāšanās man uznāca vēlēšanās sakrāt naudu dīdžeja aparatūras iegādei. Un tikai pēc 3 gadiem, kad man palika 11 gadi - es nopirku vislētāko aparatūru" – stāsta Martins.

Sākumā Martins ieguva "Nightlife Award" balvu SLAM! FM "DJ Talent of the Year Award" ietvaros (2012).  "Your Body" remikss, kurš tika rakstīts Kristīnai Agilerai, iekļuva viņas diskā – "Lotus Deluxe version". 2013. gada 16. jūnijā Martins izlaida jaunu hītu "Animals" un jau novembrī tas parādījās Beļģijas, Īrijas un Lielbritānijas topos.

Sākot no šī brīža Martins Garriks kļuva par vienu no augsti apmaksātajiem planētas dīdžejiem un bija galvenais viesis labākajos mūzikas festivālos.

"Sensation" festivālā Amsterdamā viņu atzina par gada labāko mākslinieku. 2014. gadā vēl vairāk popularitātes māksliniekam atnesa jaunais darbs "Wizard", kuru Garriks izlaida sadarbībā ar Jay Hardway. Tajā pašā gadā Martins ieguva 4. vietu  "Top-100" dīdžeju reitingā pēc DJ Mag versijas.

Atgādinām, ka no 6. līdz 8. augustam Pērnavas pludmalē kopā ar Martinu Garriku uzstāsies tādas pasaules līmeņa zvaigznes, kā Brennan Heart, Tiësto, Super8 & Tab, Hardwell, David Guetta, Armin van Buuren, Chase and Status, Showtek, Sigma un daudzi citi mākslinieki. Katru nedēļu saraksts tiek papildināts ar populāriem vārdiem. Festivālā uzstāsies arī dīdžeji no Somijas un Baltijas valstīm.

Vairāk informācijas par festivālu: www.weekendbaltic.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties