"Marakesh" klubā "Depo"

Klubs "Depo", 08.04.2010., 11:45

17. aprīlī kopā ar vairākām vietējām grupām un lielu autoritāti iekarojušo Krievijas grupu "Punk TV" uzstāsies Ukrainas roka karstākā eksporta prece grupa "Marakesh".

"Marakesh" ir alternatīvā roka grupa no Kijevas, Ukrainā, kura dibināta 2005. gadā. Kā savu ietekmju avotus tā min grupas Placebo, Muse un IAMX. Savā mūzikā tā apvieno lipīgas melodijas, spēka pilnas ģitāras, elektroniku un harizmātisku vokālu.

Grupas līderis ir 21 gadus jaunais dziedātājs Marks, kurš arī rūpējas par grupas vizuālo tēlu, kurā var saskatīt diezgan nepārprotamu līdzību ar Braienu Molko karjeras sākumposma androgēno tēlu.

2008. gadā grupas dziesma Ždat tika iekļauta video spēle Grand Theft Auto IV, kura tika realizēta vairāk kā 13 miljonu kopijās visā pasaulē. Šī iemesla dēļ grupas video youtube vietnē apmeklējuši jau vairāk kā 100 000 apmeklētāju.

Popularizējot savu albumu grupa uzstājās tādos festivālos kā ICWiP, Kertem (Ungārijā); MTV EMA local (Ukrainā); Okna Otkroy (Krievijā). Grupa tika nominēta Krievijas mūzikas balvām FUZZ 2008, RAMP 2007, 2008, 2009.

Šobrīd grupa strādā pie sava pirmā albuma angļu valodā.

Uzstāšanās "Depo" notiks grupas pirmās Eiropas tūres ietvaros.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties