DJ Magnuss Eriņš un čigānu džeza trio "Retro Limited"

Linda Vecvagare, 10.06.2015., 10:21

Tradicionāli vasara ir mūzikas festivālu laiks, kad gan koncertzāles un brīvdabas estrādes, gan arī Stacijas laukums pie t/c "Origo" tiek pieskandināti ar daudzveidīgu koncertu programmu.

Džeza trio "Retro Limited"Arī šonedēļ kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage" turpina priecēt Rīgas iedzīvotājus un viesus ar bezmaksas koncertu programmu - ceturtdien, 11. jūnijā, plkst. 16.00 uz skatuves kāps radio Pieci.lv DJ Magnuss Eriņš, bet piektdien, 12. jūnijā, plkst. 16.00 ar trīs stundu garu koncerta programmu uzstāsies čigānu džeza trio "Retro Limited".

Šo ceturtdien ar DJ Magnusa Eriņa uzstāšanos tiks dots starts jaunai sadarbībai ar atraktīvajiem radio Pieci.lv dīdžejiem, kas visas vasaras garumā pārsteigs klausītājus ar vēl nebijušiem priekšnesumiem uz "Origo Summer Stage" skatuves. Magnuss Eriņš, kurš radio Pieci.lv ēterā dzirdams katru darba dienu, spēlē elektroniskās deju mūzikas diskotēkas un ar savu trīs stundu garo priekšnesumu sarīkos īstu ballīti Stacijas laukumā.

Iesākot muzikālu nedēļas nogali, piektdien uz "Origo Summer Stage" skatuves kāps grupa "Retro Limited", kas savu atpazīstamību ir ieguvuši ar mūsdienīgu populārās mūzikas kompozīciju adaptācijām 30.-40. gadu manouche-jazz stilam. Grupā spēlē trīs mūziķi - kontrabasists Staņislavs Judins, ģitārists Māris Plūme un vijolnieks Aleksejs Bahirs. Kopš 2013. gada grupa regulāri uzstājas dažādos Latvijas klubos un ir piesaistījusi publikas uzmanību ar savu jautro un enerģisko mūziku, kas neatstāj vienaldzīgu nevienu.

12. jūnija koncertam "Retro Limited" ir sagatavojuši īpašu priekšnesumu, kurā atnākušajiem būs ekskluzīva iespēja noklausīties grupas trīs jaunākos skaņdarbus, kā arī unikālo "Retro Limited" versiju dziesmai "Wonderful Life" retro/ funk apdarē. ""Origo Summer Stage" ir īpašs ar to, ka šajā pasākumā grupām ir iespēja sasniegt plašu un daudzveidīgu auditoriju, atrādīties plašākai publikai un pavērt jaunus ceļus, bet apmeklētājiem tā ir lieliska iespēja iepazīt jaunas grupas un jaunus mūzikas stilus. Uzstāšanās uz "Origo Summer Stage" skatuves mums kļuvusi par tradīciju un šajā festivālā jau jūtamies kā mājās," stāsta grupas kontrabasists Staņislavs Judins.

Savukārt jau nākamnedēļ, 18. jūnijā plkst. 17.00 uz "Origo Summer Stage" skatuves klausītājus pārsteigs sadarbībā ar radio Pieci.lv organizētais garāžas grupu koncerts, kurā dalību ņems vairākas pašmāju jaunās grupas, kas izturējušas konkursa atlasi sociālajos medijos un ieguvušas vislielāko klausītāju atbalstu, bet 19. jūnijā plkst. 16.00 uz skatuves kāps funk/ fusion/ jazz rock grupa "FunCOOLio" ar savu programmu. Koncertus apmeklētāji var klausīties ērti iekārtojoties Stacijas laukumā izvietotajās sēdvietās vai arī kādā no t/c "Origo" kafejnīcu vasaras terasēm – "Gan Bei", "Double Coffee" un "Il Patio".

Par "Origo Summer Stage":

Kultūras aktivitāšu centrs "Origo Summer Stage" kā pilsētas spogulis Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu, uz vienas skatuves atspoguļojot Latvijas lielākos mūzikas festivālus. Iejūtoties vasarīgajā nedēļas nogales ritmā, vasaras vakaros ikviens aicināts ērti iekārtoties kādā no āra kafejnīcām un ļauties dažādu izpildītāju priekšnesumiem. 450 m2 plašajā brīvdabas galerijā visas vasaras garumā tiek izstādītas lielformāta foto izstādes. Šobrīd apskatāma unikālā izstāde "Apbrīnas vērtas Latvijas idejas", kas iepazīstina ar Latvijā radītām un pasaulē atzinību guvušām idejām. Savukārt dizaina objekts "Saules pulkstenis - Origo Universi" ikvienu rosina noteikt laiku un iepazīt Latvijas viduslaiku pilis un nozīmīgākos objektus Eiropas pilsētās. Dizaina objekts "Saules pulkstenis - Origo Universi" ir "Linstow Center Management" dāvana Rīgai, kas 2014.gadā bija Eiropas kultūras galvaspilsēta. Mājas lapa: www.summerstage.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties