Liepājas vasara turpinās ar sapni vasaras naktī

Ieva Kazlauska, 16.07.2010., 13:41

21.jūlijā pl. 19.00 "Promenade Hotel" Hika zālē Liepājas Simfoniskais orķestris ielūdz uz festivāla "Liepājas vasara" kārtējo kamermūzikas koncertu "Sapnis Vasaras Naktī", kurā būs iespējams baudīt orķestra flautistes Lienes Denisjukas un pianistes Ievas Kļaviņas duetu.

Liepājas vasara turpinās ar sapni vasaras naktīPutnu balsis, dabas klātbūtni un mitoloģiskas ainas – tvīksmīgas vasaras nakts skaņu vīzijas... tas viss būs dzirdams koncertā.

Duets stāsta, ka "Sapnis vasaras naktī" ir pasaka par mīlestību, kas risinās mītisku būtņu sapņu un burvību apvītā pasaulē. Sapņa teritorija ir mūzika, kurā bez vārdiem tiek paustas gan reālas, gan abstraktas vīzijas, uz kurām vedina tēlaini ilustratīvais koncerta saturs. Koncerta kopējais vizuālais tēls ietver sevī brīvības neierobežotību, emociju viļņus, pārdomas, romanci, siltumu, noslēpumainību...

Atgādinām, ka jūlijs ir atvēlēts kamermūzikai, un katru trešdienu tā skanēs "Promenade Hotel" Hika zālē. Viesnīca koncertu dienās piedāvā 10% atlaidi visiem apmeklētājiem restorānā "Piano".

Biļetes uz koncertu var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un stundu pirms koncerta arī viesnīcā "Promenade Hotel". To cena ir sākot no 1,50 lata.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties