"Liepājas vasarā" skanēs iemīļotās melodijas no pasaulslaveniem mūzikliem

Nataļja Vecvagare, 02.08.2010., 12:28

5.augustā pl. 19.00, koncertestrādē "Pūt, Vējiņi", Liepājas simfoniskais orķestris piedāvā saviem klausītājiem visu laiku populārākās melodijas no amerikāņu mūzikliem no Zigmāra Liepiņa rok-operām.

Kopā ar Liepājas simfonisko orķestri uz estrādes skatuves kāps Dita Lūriņa-egliena, Kristīna Zaharova, Mārcis Mārcis Maņjakovs, Ilze Kozlovska, Juris Vizbulis, Mārtiņš Egliens un talantīgā jaunā dziedātāja Amanda Bašmakova, kura nupat nosvinēja savu 13. dzimšanas dienu. Programmā "When I Fall In Love" skanēs gan mūzika no pasaulslaveniem "Vestsaidas Stāsta", "Manas Skaistās Lēdijas", "Evitas", "Kaķiem", "Nožēlojamiem", "Operas Spoka" un citiem mūzikliem, gan Zigmāra Liepiņa rok-operām "Vadonis", "Parīzes Dievmātes katedrāle" un "No Rozes un asinīm".

Ar šo pašu programmu Liepājas simfoniskais orķestris uzstāsies arī 8. augusta koncertā Siguldā, Opermūzikas svētkos. Programmu diriģēs orķestra galvenais diriģents Atvars Lakstīgala.

Biļetes uz koncertu var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs un koncerta dienā arī koncertestrādes kasē. Koncerta biļešu cena šobrīd ir 4 lati /sēdvieta/ un 3.50 lati /stāvvieta/, taču tuvojoties koncerta dienai tā pieaugs, tāpēc iesakām biļetes iegādāties laicīgi. Pensionāri, studenti ar Isic karti, skolēni un grupas biļetes varēs iegādāties ar atlaidi. Ar "Liepājas vasaras" festivāla koncertiem var arī iepazīties festivāla mājas lapā www.liepajasvasara.lv.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties