Liepājas teātra aktieri muzicēs uz "Lielā dzintara" skatuves

Elizabete Hartmane, 29.10.2015., 18:17

Otrdien, 3. novembrī plkst. 20.00 jaunās koncertzāles "Lielais dzintars" Eksperimentālajā skatuvē ar īpašu koncertprogrammu uzstāsies Liepājas teātra aktieri, kuri nedaudz nenopietni, nedaudz nopietni, nedaudz romantiski un ar teātra šarmu dziedās daudzu iemīļotas dziesmas.

Liepājas teātra aktieriKoncertā "Lielajā dzintarā" skanēs 18 dziesmas, kas savulaik ceļu pie klausītāju sirdīm mērojušas no Liepājas teātra leģendām apvītās skatuves, tostarp Edgars Pujāts izpildīs slaveno "Lilioma dziesmu", bet Agnese Jēkabsone priecēs ar "Milord" no titulētās izrādes "Piafa". Tāpat skanēs arī skaistas melodijas no mūzikla "Pūt, vējiņi!" un decembrī gaidāmās Liepājas teātra Ziemassvētku programmas, kas šajā koncertā izskanēs citā izpildītāju sastāvā.

Klausītājus priecēs jau pieminētais Edgars Pujāts un Agnese Jēkabsone, kā arī Inese Kučinska, Everita Pjata, Viktors Ellers un Kaspars Kārkliņš, savukārt aktieru dziedājumu pavadīs pianists Normunds Kalniņš un saksofonists Edgars Jānis Kārkliņš.

Koncertuzveduma biļetes cena ir 15 EUR. Biļetes nopērkamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs un interneta vietnē, kā arī koncertzāles "Lielais dzintars" Informācijas centrā, no pirmdienas līdz sestdienai no plkst. 10 līdz 20, savukārt svētdienās no plkst. 10 līdz 15.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties