"Laika Suns" albumu prezentēs "Positivus" festivālā

"I Love You Records", 13.07.2015., 13:20

Grupas "Laika Suns" jaunā ieraksta "Gaismas lādiņš" pirmizrāde notiks "Positivus" festivālā piektdien, 17. jūlijā. Šī būs pirmā reize, kad festivālā ietvaros tiek prezentēts jauns mūzikas ieraksts.

"Laika Suns" albumu prezentēs "Positivus" festivālā17. jūlijā "Laika Suns" preses teltī tiksies ar žurnālistiem, atklājot festivāla preses konferenču sēriju. Konferencei sekos "meet and greet", kur grupas fani, kas būs laimējuši "Laika Suns" Facebook profilā publicētajā konkursā, saņems parakstītus albuma eksemplārus vēl pirms tā oficiālās atklāšanas.

Piektdienas naktī plkst. 1.00 "Laika Suns" kāps uz "I Love You" skatuves, lai atskaņotu jaunā albuma dziesmas. Tur būs iespēja gan baudīt mūziku, gan iegādāties "Gaismas lādiņu" un saņemtgrupas dalībnieku autogrāfus.

Albumā "Gaismas lādiņš" iekļautas 11 dziesmas, starp tām jau radiostacijās un koncertos skanējušās "Ir jau vēls" un "Cilvēka nemaz nav", kā arī "Negaiss nāk", kas pie klausītājiem nonāca pagājušajā nedēļā. Visu dziesmu autors ir Arnis Račinskis, bet grupā spēlē arī Kārlis Josts (basģitāra), Elvijs Pārpucis (ģitāra) un Pēteris Lunde (bungas).

No otrdienas, 14. jūlija, "Gaismas lādiņu" varēs noklausīties ekskluzīvi straumēšanas servisā "Deezer". No 20. jūlija albums būs atrodams labākajos mūzikas ierakstu veikalos.

"Gaismas lādiņš" ir grupas "Laika Suns" pirmais pilnmetrāžas ieraksts. 2013. gadā grupa izdeva minialbumu "Nakts karalis EP". Tāpat kā iepriekšējo ierakstu, arī jauno albumu izdod mūzikas apgāds "I Love You Records".

"Ar "Gaismas lādiņu" Suns ierakstu studijā dzīvoja diendienā veselu rudeni, ziemu un pavasari, un apmēram tāds arī ir ieraksts – slāņains un kārtains, ar vienu elpu nepietiks, lai to aptvertu. Bet tā, mūsuprāt, vēl arvien ir popmūzika, kas neprasa analizēt ar grumbās sarauktu pieri, tomēr tukšas frāzes un "tralalā" ir atstātas citiem māksliniekiem. Mērķis bija svinēt dzīvi un piedzīvot īstas lietas, un liekas, ka to ir izdevies ierakstīt albumā!" stāsta grupas līderis Arnis Račinskis.

Resursi internetā: www.facebook.com/LaikaSuns, "Laika Suns" – Negaiss nāk: soundcloud.com/i-love-you-rec-sampler/negaiss-nak-laika-suns, "Laika Suns" – "Ir jau vēls": www.youtube.com/watch?v=myCT8-rmcWM, "Laika Suns" – "Cilvēka nemaz nav": www.youtube.com/watch?v=rivdtu3zx2o.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties