Labdarības koncerti "Second Chance"

Ēriks Briedis, 07.12.2009., 20:26

11. decembrī klubā "Depo" un 19. decembrī klubā "Melnā Piektdiena" notiks labdarības koncerti "Second Chance".

"Second Chance" piedalīsies tādas grupas kā "Huskvarn", "Tumors", "Catafalc" un citi. Ar šī koncerta palīdzību mēs varam palīdzēt jauniešiem, kas rehabilitācijas centrā "Saulrīti" ārstējas no narkotiku atkarības.

Klubā "Depo" bezmaksas koncertu sniegs humoristiskais "Tumors", "Mango", "2tie" un "Mismach".

Grupa "Tumors" vairs īpašus komentārus neprasa, viņi visu pasaka ar savu mūziku un oriģinālajiem dziesmu tekstiem. 2007. gadā izdotais debijas albums "Ideoti" ir kļuvis par vienu no labajiem piemēriem Latvijas mūzikā.

Taču klubā "Melnā Piektdiena" ieskanēsies krietni vien smagākas notis. Tur viesosies mūsu kaimiņi no Igaunijas – brutal death metal stilā spēlējošie "CGrupa "Catafalc"atafalc" un "Nihilistikrypt". Kā arī pašmāju apvienības – "Huskvarn", "Totenkopf" un citi.

Grupu "Huskvarn" pamatoti var uzskatīt par vieniem no Latvijas thrash metal skatuves pionieriem. Kā nekā spēlē teju jau 20 gadus. Šajā laikā "Huskvarn" izgājusi cauri diezgan biezam muzikālās kultūras slānim, sākot no death līdz pat eksperimentiem ar elektroniku, bet tomēr atgriezusies pie savām saknēm – spēcīga un pamatīga old school thrash metal. Precīzāk bandas stilu kāds reiz noraksturoja ar vārdiem chainsaw metal.

"Catafalc" dibināta 1999. gadā un ir viena no vadošajā death metal apvienībām Igaunijā. Grupa ir labi pazīstami ar nežēlīgi smagiem koncertiem, kas ir ļoti labi apmeklēti un kuros pat līķi sāk mošot. Otrais "Catafalc" albums "Still Suffering" tika izdots 2008. gada vasarā un tas visā pasaulē ir labi novērtēts.

Koncertu "Second Chance" mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu rehabilitācijas centru "Saulrīti", lai pēc iespējas vairāk jauniešiem, kas nonākuši narkotiku atkarībā, tiktu dota otrā iespēja atsākt savu dzīvi.

Projektu īsteno biedrība "Jauno mūziķu biedrība" un tas ir Latvijas Kultūras koledžas studenta diplomdarbs.

Sīkāka informācija par projektu mājas lapā www.2chance.tk.
Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties www.bezrindas.lv.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
endo, 08.12.2009. 06:04:19
Komentāra reitings: 0

būtu amizanti ,ja tur arī spēlētu grupa "secondchance" :D

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties