Muzikālā apvienība "L.V./NeParasts Bars" laiduši klajā jaunu dziesmu un video "Tur un Te"

Vita Brokāne, 19.06.2015., 10:21

Kādreiz aktuālās pašmāju grupas "Ēnas" vokālists Lauris Valters ar izveidoto muzikālo apvienību "L.V./NeParasts Bars" laiduši klajā jaunu dziesmu un tās video "Tur un Te".

Muzikālā apvienība "L.V./NeParasts Bars" laiduši klajā jaunu dziesmu un video "Tur un Te"Prezentācija mākslinieciskā gaisotnē un draudzīgi ģimeniskā atmosfērā notika 17. jūnijā, Rīgā, kafejnīcas "Pasēdēt" otrajā stāvā, uz kuru ieradušies bija gan paši tuvākie draugi un radi gan arī kvēlākie atbalstītāji un fani.

Lauris savus atbalstītājus priecēja ne tikai ar dziesmas pirmatskaņojumu un video prezentāciju, bet bija sarūpējis arī vasarīgi gardu bezalkaholisko boli, kā arī gardas uzkodas, kuras viesi varēja baudīt iegrimstot muzikāli krāsainā un dvēseli aizkustinošā solokoncertā.

Dziesmas komponists ir pats Lauris un par dziesmu izsakās šādi:

Mēs dzīvojam interesantā laikā, kurā cilvēkiem daudz kas šķiet pašsaprotams, bet šādā veidā mēs sevi un citus atstājam novārtā! Dziesmas doma ir iedvesmot līdzcilvēkus, lai mums ikdienā būtu vairāk to īpašo sīkumu, par kuriem pasmaidīt, emocijas, kurās dalīties! Esam tur un te, esam pilsētā, dabā, draudzībā un milestībā, esam no sirds un patiesi, esam kopā vienotā mīlestībā!

Dziesmas producents ir Rūdolfs Budze jeb Dj Rudd, kurš producē gan labi pazīstamo grupu "Astro’n’out", gan mūziķi Donu, kā arī grupu "Limonāde" un citus.

Dziesmas ierakstā piedalijās: Lauris Valters (balss, ģitāra); Kate Pāvula (balss); Mārtiņš Miļevskis (sitamie instrumenti); Jānis Olekšs (bass); mūziķi no pūtēju orķestra "Rīga"; Uldis Ziediņš (trombons); Indulis Cintiņš (vijole).

Šī ir jau sestā dziesma no muzikālās apvienības "L.V./NeParasts Bars" topošā albuma, pie kura tiek cītīgi strādāts. Tajā tiks iekļautas arī tādas zināmas kompozīcijas kā "Nāc, šonakt aizbēgsim!’, "Brieži dejo", "Vieglums neaprakstāms", "Manā pasaulē" un "7 Angels".

Dziesmai tika veidots arī īpašs video stāsts, kurš tika prezentēts kopā ar jauno dziesmu. Tā idejas autore ir Elīna Riekstiņa, kura studē mūzikas menedžmentu Kultūras koledžā un šis video stāsts Elīnai ir jo īpaši svarīgs, jo tas ir arī viņas diploma darbs. Elīna to aizstāvēja ļoti veiksmīgi, iegūstot augstu atzinību par paveikto. Interesanti, ka darba aizstāvēšana notikusi tajā pat prezentācijas dienā.

Vēlos izteikt lielu paldies visiem par to ka esat, par to, ka varam būt pa vienam un atkal kopā, mīlēt, radīt, smaidīt un padarīt šo pasauli krāsaināku un patīkamāku mums pašiem! Paldies visiem, kas palīdzēja lai dziesma būtu tik krāšņa un skanīga kāda tā ir, paldies visiem kas piedalijās video klipa tapšanā gan aiz ekrāna gan iekš tā! Paldies kafejnīcai "Pasēdēt", kura mūs tik sirsnīgi uzņēma un atbalstīja idejas īstenošanā! Paldies visiem draugiem un radiem par uzticību, atbalstu, idejām un pacietību! No sirds pateicos Jums katram!

…laiks apstājies,
prāts atbrīvojies,
gars piepildies…

/ "L.V./NeParasts Bars" /

Informācija par "L.V./NeParasts Bars".

Tā ir komponista , dziedātāja Laura Valtera (12 gadus bijis grupas "Ēnas" solists)  veidota muzikāla apvienība, kurā darbojās ļoti īpaši, pozitīvi un muzikāli cilvēki! Ritma meistara Mārtiņš Miļevskis (Pūtēju orķestris "Rīga", "Astro’n'out", Goran Gora, savulaik "Ēnas", u.c. ); skanīgi dzidrās balss īpašniece Kate Pāvula (savulaik muzicēja "Sus Dungo", šobrīd uzstājas kopā ar Goran Gora, "The Sound Poets", u.c. ), zemo frekvenču meistars Jānis Olekšs (kontrabass, bass) ("Laime Pilnīga", "Otra Puse", savulaik arī  "Ēnas",  u.c.) , kā arī lieliskais saksafona spēles pavēlnieks Uldis Veigurs!

Šobrīd ir izdoti jau vairāki singli – "Manā pasaulē", "7 Angels", "Vieglums Neaprakstāms", "Brieži dejo", "Nāc, šonakt aizbēgsim!". Un viss virzās uz albumu .. pavisam drīz! Muzicējam festvālos, baznīcās, kafejnīcās, svētkos un arī darba dienās, kad vien sirds vēlās un ir cilvēki, kuri klausās un sadzird!

Mēs skanam, jo citādāk neprotam un nemaz negribam, jo ir stāsti, kas ir daudz lielāki par mums pašiem!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties