Krievijas pankroka grupas "Tarakany" koncerts

Edgars Āboliņš, 26.03.2011., 16:17

Leģendārā krievu pankroka grupa "Tarakany" pirmo reizi savu 20 gadu pastāvēšanas laikā sniegs koncertu Latvijā – Rīgā, klubā "Nabaklab" 22. maijā.

"Tarakany" ir viena no veiksmīgākajām un vecākajām pankroka grupām Krievijā, kas savu darbību sāka 1991. gadā un līdz šim izdevuši 13 albumus, kā arī neskaitāmus singlus un izlases. Kā saka paši mūziķi, "Tarakany" savā pastāvēšanas laikā Krievijas koncertturneju "Tarakany"ietvaros jau vairākas reizes nobraukuši 10 tūkstošus kilometru distanci no viena valsta gala līdz attālākajiem Krievijas nostūriem otrā pasaules malā. Grupas pastāvēšanas laikā nospēlēti koncerti ar zināmākajām pankroka grupām pasaulē – "Misfits", "NOFX", "Sex Pistols", "Stranglers", "The Exploited" un citām.

2011. gadā, "Tarakany" atkal dodas Eiropas koncertturnejā ar nosaukumu "Rockets from Russia over Europe", kuras ietvaros notiks arī uzstāšanās Rīgā.

Par "Nabaklab" koncerta iesildītājiem izvēlēta pašmāju grupa "Sound Religion", kurā spēlē arī viens no Latvijā atpazīstamākajiem perkusionistiem Nils Īle.

22. maija koncerts sāksies plkst. 20:00, biļetes pieejamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā – www.bilesuserviss.lv, "Nabaklab" atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Γεια σου, ήθελα να μάθω την τιμή σας.

Robertunsab

Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat


ienāktreģistrēties