Kopā ar Bob Wiseman uzstāsies "Immanu El"

Klubs "Depo", 03.02.2010., 16:45

16. februārī "Depo" kopā ar ievērojamo Kanādas dziesminieku, multinstrumentālistu, multimediju mākslinieku Bob Wiseman uzstāsies Zviedrijas grupa "Immanu El".

Ja bijāt to pāris tūkstošu starpā, kas neko nezinot par "Sigur Ros" apmeklēja tā pagājušā gada koncertu Arēnā Rīga (man šķiet, ka tādu bija lielākā daļa) un pameta koncertu apmierināta, tad noteikti jums ieteiktu apmeklēt arī Zviedru grupas "Immanu El" koncertu "Depo".

Grupas mūziku ļoti ir ietekmējis postroks, kuram tā pretēji tradīcijām pievienojusi arī atmosfērisku vokālu, rezultātu varētu salīdzināt ar stila standartiem - Sigur Ros, Explosion in the sky un Mogwai.

Grupa 2004. gadā izveidoja toreiz tikai 16 gadus vecie dvīņubrāļi Stranbergi. Grupas debijas EP "Killerwhale" tika nekavējoties izpirkts. Jau izdevniecības And The Sound Records paspārnē 2007. gadā tika izdots albums They’ll Come, They Come, bet pagājušā gada nogalē albums – Moen. Visi albumi ir saņēmuši lieliskas atsauksmes no visas pasaules, piemēram, grupai tika veltīti epiteti "viena no lielākajām Zviedrijas popmūzikas cerībām".

Grupa ir nospēlējusi vairāk kā 100 koncertus vairāk kā 20 valstīs un ir stabili iekļāvusies augstākajā postroka līgā par ko liecina kaut vai fakts, ka tās koncertus Eiropā organizē Vācijas koncertu aģentūra Gastspielreisen, kuras paspārnē ir arī tādi izpildītāji kā Arms and Sleepers, Caspian, Laura Veirs, citi.
 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
jel, manu!, 03.02.2010. 17:19:44 (ip:95.68.74.106)
Komentāra reitings: 0

šitas ir vienkārši pizdjec- superkruta!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties