Koncerts "Mūsu dziesmas Latvijai" 4. maijā

Laura Iesava, 24.04.2015., 08:27

Mazais Operas un Teātra Orķestris M.O.T.O. un tā mākslinieciskais vadītājs Māris Kupčs jau pirms gada aizsāka tradīciju ap sevi pulcēt jaunos talantus, kuri ir sava ceļa sākumā.

Mazais Operas un Teātra Orķestris M.O.T.O.Šobrīd ir ļoti aktuāli vienot kultūras, tautības un visu paaudžu cilvēkus, īpaši uzsverot, cik ļoti svarīga ir demokrātiska valsts un tolerance pret apkārt esošajām kultūrām mūsu zemē. Tieši Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena ir laiks, kad jāraugās plašāk ne vien uz savu, bet arī mazākumtautību kultūru, kas mūs bagātina. Tāpēc M.O.T.O. un Māris Kupčs ir izraudzījies patiešām spilgtus topošos jaunos māksliniekus, kas piedalīsies šajā 4. maija koncertā.

Sadarbībā ar Itas Kozakēvičas Latvijas Nacionālo Kultūras Biedrību Asociāciju un Maksa Goldina Ebreju Kultūras Mantojuma biedrību, pēc veiksmīgi aizvadīta Mihaila Aleksandroviča vokālistu konkursa, kurā bija iespēja pārliecināties par plašo, talantīgo bērnu un jauniešu kopumu, kas, saglabājot savas kultūras iezīmību, spēj apvienoties kopējā dziesmā Latvijai un atzīmējot Latvijas Neatkarības pasludināšanas gadadienu talanti vēlreiz vienosies kopējā koncertā kopā ar topošajiem un esošajiem profesionāļiem.

Koncertā "Mūsu dziesmas Latvijai" piedalīsies: Sergejs Martinovs (bass), Rafi Haradžanjans (klavieres), Vlads Šuļmans (baritons), kā arī konkursa laureāti nominācijā "Akadēmiskā dziedāšana" Evija Hilmane (soprāns), Marina Trosmane (soprāns), Daniēls Kuzmins (baritons) un laureātes nominācija "Estrādes dziedāšana" Ornella Rudeviča un Patrīcija Avetisjana, kā arī Kira Kirsanova (oboja).

Tiekamies 4. maijā plkst 19.00 Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē!

Pateicoties atbalstītājiem: Rīgas domei, Maksa Goldina biedrībai "Ebreju kultūras mantojums" un Latvijas ebreju draudžu un kopienu padomei, Itas Kozakēvičas Latvijas Nacionālo Kultūras biedrību asociācijai, Rīgas Vācu kultūras biedrībai, Latvijas kopienu iniciatīvu fondam, Latvijas Republikas Kultūras Ministrijai, Dutch Jewish Humanitarian Fund, Rīgas Senās Mūzikas centram, Rīgas Latviešu biedrībai, ieeja koncertā ir bez maksas!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


ienāktreģistrēties