Koncerts Andrejsalā

Ritvars Podziņš, 21.07.2015., 10:42

24. jūlijā, Rīgā, pasākumu norises vietā "Noliktava No3" grupas "Errantry", "Chomsky Chess Club" un jaunais dziesminieks Jānis Niedre sniegs muzikālu baudījumu visiem Rīgas radošās sirds - Andrejsalas līdzgaitniekiem.

Koncerts AndrejsalāŠīs vasaras pašā viducī, 24. jūlija vakarā mūziķi klausītājiem piedāvās noklausīties savus jaunākos veikumus savā daiļradē un rūpēsies, lai netiek aizmirsts neviens pasākuma apmeklētājs. Šī vakarā gaitā varēs dzirdēt vairākus labi pazīstamus mūzikas stilus un, lai arī vakara iesākuma skanējums atšķirsies no nobeiguma - visu šī vakara spēlmaņu mūziku raksturo plašums un robežu pārkāpšana.

"Noliktava No3" durvis vērs 19.00 , koncerta sākums paredzēts 21.00, tā apmeklējums maksās 1 eiro.

"Errantry' ir muzikāla apvienība, kuras sastāvs veidojies draudzenēm Katrīnai Maslovai (bass) un Laurai Gribustei (ģitāra, vokāls) atrodot kopīgus domubiedrus – Ievu Zeltiņu (bungas) un Emīlu Mālkalnu (ģitāra, vokāls), kurš uz grupas izveides brīdi bija vienīgais vīrieša dzimuma pārstāvis. Šobrīd Lauru uz laiku aizvieto Aigars Reiters, kurš iepriekš ir darbojies daudzās muzikālās apvienībās, no kurām pēdējā bija "Be Reet". Grupas skanējumu veido Emīla specifiskie vokāli un vokālās melodijas, Ievas un Katrīnas vienkāršie, bet lipīgie ritmi un Lauras oriģinālās ģitāras melodijas.

"Chomsky Chess Club" radusies vien šā gada janvārī, izjūkot iepriekšējai grupai "Astrofish". "Grupa izjuka, bet mūzika tik un tā radās tāpēc saprotams, tika formēta jauna grupa "Chomsky Chess Club" (CCC),"ar grupas rašanos stāsta tās dalībnieki. Savukārt muzikālās apvienības nosaukums radies no Rīgas bāra "Chomsky", kur solists bieži vien spēlē šahu. "Iepatikās doma par to, ka mēs varētu nosaukt "Chomskija Šaha klubs", stāsta mūziķi norādot, ka tuvākajā nākotnē grupa plāno attīstīties un ierakstīt mazalbumu
"So Lucid Electric Feel" ir jauna virziena un improvizatoriskas kustības stila pārvaldnieki. Katrs skaņu mākslinieku koncerts ir absolūti savādāks. Skan viss no krītoša mata klusumam līdz sprādziena bliezienam.

Jānis Niedre ir jauns dziesminieks ar sapņiem Londonā, bet realitāti Rīgā. Multiinstrumentālists, ar muzikasskolas izglītību sitaminstrumentu klasē, bet mūsdienās vairāk nodevies dziesmu rakstīšanai ar ģitāras un klavieru palīdzību. 

Vairāk par pasākumu: www.facebook.com/events/709037485907258/.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties