Klubam "Četri balti krekli" - 10 gadi!

ČBK, 02.03.2010., 09:01

Laiks iet un 15.martā klubam ''Četri balti krekli" - jau 10 gadi! Kā jau pienākas apaļai jubilejai, to svinēsim kārtīgi - visas nedēļas garumā!

Jauno Grupu FesKlubam "Četri balti krekli" - 10 gadi!tivāls, trešdien, 10.martā!

Kopā sanāks visas grupas, kas trešdienās - studentu sestdienās - uzstājas klubā, un sarīkos kārtīgu festivālu! Šobrīd savu dalību festivālā apstiprinājušas šādas grupas - "Vadītājs konduktors", "The Picture", "Klusā stunda", "Ir", "Monologs divatā", "Apmj", "Sapieri", "2-tie", "M.Art.A", "The Highway", "Livido", "Laikā pirms...", "Melanna". Katra grupa izpildīs trīs dziesmas - vienu savu, vienu kaverversiju un visas grupas izpildīs kluba neoficiālo himnu - "Dziesmu par četriem baltiem krekliem". Grupas vērtēs žūrijas komisija, kas arī noteiks šīs sezonas labāko grupu.

"Čbk Orķestris" Un Draugi, ceturtdien, 11.martā

Kā jau ierasts ceturtdienās, būs jautras dejas zaļumballes atmosfērā "Čbk orķestra" pavadībā, bet šoreiz orķestrim pievienosies arī viesi - mūziķu draugi mūziķi Daiga Petkeviča, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks un Normunds Jakušonoks, kad par sekām neko nevar paredzēt. Būs jautri!

"Labvēlīgais Tips", piektdien, 12.martā, sestdien, 13.martā

Te vairs nav ko piebilst - Latvijas jautrās mūzikas grandi un kluba senākie draugi, kuru koncertus vienkārši nedrīkst palaist garām!

Tradicionālā Tarifikācijas Skate, svētdien, 14.martā plkst. 20.00

Sagaidīsim kluba dzimšanas dienu ar tradicionālo ikjubilejas tarifikācijas skati - visas nakts garumā visi Latvijas labākie mūziķi ar saviem priekšnesumiem. Kā pēc kādas no iepriekšējām tarifikācijas skatēm teicis kāds ievērojams kluba apmeklētājs - "Tas ir kas tāds, ko var redzēt un izjust tikai "Kreklos" un tikai reizi gadā!".

Dzimšanas diena ir klāt!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties