Kalnciema kvartāls atklāj 5. koncertsezonu

Una Meiberga, 11.05.2015., 12:38

Šī gada 21. maijā no plkst. 19.00 Kalnciema kvartālā norisināsies jau piektās brīvdabas koncertsezonas atklāšana.

Markas PalubenkaKoncerti notiks katru ceturtdienu līdz pat septembra sākumam. Programmu veidos gan pašmāju mūziķu talantīgākās apvienības, gan ārvalstu izpildītāji. Kalnciema kvartāls ir iemantojis plašu popularitāti arī ārpus Latvijas, tāpēc ir gaidāmi vairāki pārsteigumi – muzikālās programmas papildinājumi ar viesmāksliniekiem.

21. maijā gaidāms īpašs koncerts, kurā uzstāsies Markas Palubenka. Izlaižot singlu "A Woman of Stone", Palubenka ir izdevis savu otro albumu "Puzzleman". Albumā apvienojas harmonija un haoss- viņa balss diapazons viļņojas kā skaņu jūra, kurā tā vien gribas ienirt ar galvu pa priekšu. Enerģija, negaidīti pārsteigumi, patiesa sirsnība un kvalitāte – šie četri atslēgas vārdi raksturo albumu vislabāk. Katra albumā Puzzleman iekļautā dziesma ir kā mazs gabaliņš no mākslinieka dzīves uztveres puzles. Klausoties Palubenkas ierakstus, ir grūti iedomāties labāku uzstāšanās vietu par Kalnciema kvartāla ābeļdārzu.

Markas Palubenka jau ir labi zināms arī Latvijas publikai- mūziķis vairākkārt uzstājies "Positivus" festivālā un citur Latvijā, kā arī ierakstījis divas dziesmas kopā ar grupu "Astro’n’out" un bijis to 10 gadu jubilejas koncerta iesildītājs. Markas uzstājas arī Šveicē, Krievijā, Polijā un citviet.

Markas Palubenka dziesminieka karjeru Lietuvā sāka ar spožu uznācienu 2012. gadā, kad izdeva savu pirmo albumu, ieguva Lietuvas mūzikas balvu nominācijās Gada debija un Labākais alternatīvās mūzikas izpildītājs. Viņa pirmais albums "no fun 101" saņēma pozitīvas kritiķu atsauksmes visā Baltijā.

Ieraksti: Youtube www.youtube.com/watch?v=ObGU6Je2IOQ un SoundCloud soundcloud.com/markas-palubenka/a-woman-of-stone.

21. maija koncerta pirmajā daļā esam aicinājuši uzstāties jauno, talantīgo dziedātāju Taronuhi Hačjanu (Taronuhi Khachyan) ar skatuves vārdu PYØR. Koncertā dzirdēsiet pašas Taronuhi sacerētās dziesmas, džeza skaņdarbus, kā arī pasaulslavenu dziedātāju hītus. Mūziķe šobrīd mācās Rīgas 2. ģimnāzijā, ir pabeigusi Rīgas 3. mūzikas skolu un mērķtiecīgi turpina attīstīt vokālu, spēlē klavieres un bungas, papildina zināšanas arī Ņujorkā. Sevi spilgti pieteikusi un jau pamanīta dažādos Latvijas medijos, piemēram, TV24, Latvijas radio 4, Pieci.lv un citos. 21. maija uzstāšanās Kalnciema kvartālā būs lielākais Taronuhi koncerts.

Taronuhi Hačjanas ieraksti Soundcloud: www.soundcloud.com/pyorofficial.

Video no TV24: "Innocent Gentleman" youtu.be/UkzdCIqZAtw un
"At Last" (Etta James) youtu.be/ktWOIxVXYYo.

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties