"Jūrmalas festivāls"

"Latvijas koncerti", 15.07.2015., 12:18

Festivālā uzstāsies Aleksandrs Antoņenko, Egils Siliņš, Milānas operas un baleta teātra solisti, Brodvejas mūziklu zvaiznes un "Grammy" laureāti pirmajā starptautiskajā "Jūrmalas festivālā".

"Jūrmalas festivāls"Ar vērienīgu programmu, Latvijā un ārvalstīs pazīstamiem māksliniekiem tiek pieteikts pirmais "Jūrmalas festivāls", kas no 20. jūlija līdz 26. jūlijam norisināsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

"Jūrmalas festivālā" tiks apvienoti visdažādākie mākslas žanri – opera, balets, teātris, muzikālā teātra spilgtākie opusi un brīvdabas džeza koncerti. Ir izveidots Jūrmalas festivāla orķestris, kura sastāvā muzicē labākie Latvijas mūziķi.

Par "Jūrmalas festivāla" Goda viesi kļuvis pasaulē pazīstamais Latvijas operdziedātājs – Milānas, Ņujorkas un citu pasaules vadošo opernamu iestudējumu solists Aleksandrs Antoņenko, kurš uzstāsies gan festivāla atklāšanas, gan noslēguma koncertā.

Festivāla idejas autors, dibinātājs, Dzintaru koncertzāles direktors Guntars Ķirsis uzsver, ka līdz ar Dzintaru koncertzāles vēsturiskās ēkas atjaunošanu, ir pavērtas visplašākās iespējas daudzveidīgas skatuves mākslu programmas piedāvāšanai. Jūrmalā sācies jauns laikmets un Jūrmalas festivāls tam ir apliecinājums.

G.Ķirsis cer, ka "Jūrmalas festivāls" kļūs par šīs pilsētas vizītkarti un to izdosies izveidot par vienu no vērienīgākajiem un atpazīstamākajiem mūzikas festivāliem Eiropā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties