Grupas Jurassic 5 līderis Akil The MC uzstāsies Rīgā

Aivars Apriķis, 05.10.2010., 18:23

Ar klasiskā hip hopa grupas "Jurassic 5" līdera Akil The MC koncertu 20.oktobrī klubā "Pulkvedim Neviens Neraksta" tiks atklāta jauna pasākumu sērija.

KopGrupas Jurassic 5 līderis Akil The MC uzstāsies Rīgāā ar hiphopa meistaru uzstāsies viens no interesantākajiem hip hop dzīvā priekšnesuma izpildītājiem – Louis Logic, kurš koncerta laikā izpildīs skaņdarbus uz klavierēm, un DJ Winchester.

AKIL THE MC ir hip hop grupas "Jurassic 5" sastāva līderis. "Jurassic 5" pašlaik ir savas kopējās gaitas pārtraukuši. Akils savā muzikālajā izpausmē uzrunā fanus ar vēl nedzirdētiem hītiem, kā " Twilight- Check out my Melody" un arī grupas skaņdarbiem, kā "What’s Golden". Tas ir tikai neliels ieskats šī komponista daiļradē.

Kopš "Jurassic 5" izjukšanas Akil The MC nākotne ir saistīta ar digitālo mūzikas izplatīšanu, blogiem, biežākām tūrēm pa Savienotajām valstīm, Eiropu, kā arī nesen arī Ķīnā. Akila spēja iegūt fanus visā pasaulē noteikti parāda atšķirību starp viņa izteiksmīgajām dziesmām un vienkāršām rīmēm.

Drīzumā varēsim sagaidīt viņa solo debijas albumu " Sound Check 101." No Losandželosas nākošais izpildītājs atklāj lielpilsētas skaņas ar savu "Unified Skill District" kustību. Tajā apvienojas MC, producenti, dziedātaji, grafiti mākslinieki, kuri savas prasmes ir parādījuši uz savas pilsētas skatuves.

Louis Logic ir izdevis jau trīs albūmus (izdevējs Fat Beats), kuros sadarbojies ar tādiem izpildītājiem, kā Jedi Mind Tricks, MF Doom, J-Zone, El Da Sensei, AR the Rugged Man, un citiem. Izpildītājs pazīstams arī ar savu netradicionālo pieeju, koncerta laikā uzstājoties arī aiz klavierēm.

Kad: 20.oktobris
Kur: klubs "Pulkvedim Neviens Neraksta", Peldu 22/24
Ieeja no pl.20:00
Koncerta sākums: 21:00

Vairāk informācijas:
www.ritmainstituts.lv
www.riagency.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


ienāktreģistrēties