Jolantas Gulbes-Paškevičas koncerts "Fly Love"

Valters Mucenieks, 29.10.2015., 17:39

4. novembrī plkst. 19.30 kultūras pilī "Ziemeļblāzma" notiks pirmais un līdz šim vienīgais Jolantas Gulbes-Paškevičas jaunās koncertprogrammas "Fly Love" koncerts Rīgā.

denisspashkevich.bandcamp.com/album/jolanta-g-pashkevich-fly-loveTalantīgā un apburošā džeza mūzika dīva Jolanta Gulbe-Paškeviča sadarbībā ar pazīs-tamiem vietējiem un ārzemju mūziķiem sagatavojusi jaunu koncertprogrammu ar nosaukumu "Fly Love", kurā iekļautas dziesmas 5 dažādās pasaules valodās - angļu, portugāļu, itāļu, spāņu un latviešu. Koncertā tiks izpildītas 60. un 70. gadu perioda dažādu autoru sarakstītās dziesmas, t.sk. Tom Jobim kompozīcijas, filmu tituldziesmas, igauņu komponista Toomas Rull orģinālkompozīcijas, kur vienai no dziesmām ar nosaukumu "Akvarelis" tekstu latviešu valodā ir uzrakstījusi pati Jolanta, kā arī dziesmu aranžijas, kuras veidotas latīņu mūzikas un afroamerikāņu džeza tradīcijās. Koncertā būs dzirdama arī tāda populāra dziesma kā "Always on my mind", kuru savā laika ir izpildījis arī Elviss Preslijs. Materiāls tapis turpinot albumā "Chove Chuva" iesāktās tradīcijas pasaules mūzikas interpretēšanā, radot dvēselisku mūzikas izpildījumu. Šī programma ir dziedātājas būtības atspoguļojums mūzikā un ved klausītāju muzikālā ceļojumā dažādu tautu kultūru pasaulē.

Koncertprogrammas materiāls ir ierakstīts albuma ar tādu pašu nosaukumu - "Fly Love" un jau tagad tas pieejams internetā - denisspashkevich.bandcamp.com/album/jolanta-g-pashkevich-fly-love - digitālā veidā, kā arī būs pieejams koncerta apmeklētājiem CD formātā.

Jolanta Gulbe-Paškeviča uzstāsies kopā ar augstas klases starptautiski atzītiem mūziķiem - puertorikāņu izcelsmes ģitāristu Neff Irizarry II, amerikāņu basģitāristu un dziedātāju James Werts, igauņu bundzinieku Toomas Rull un latviešu mūziķiem - pianistu Madaru Kalniņu un saksofonistu Denisu Paškeviču.

Biļetes pieejamas kultūras pils "Ziemeļblāzma" biļešu kasē, "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv/events/event/45003.

Koncertprogrammas video materiāls: www.youtube.com/watch?v=WBQV7oF7zBk.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties