Jaunumi no grupas "Vadītājs Konduktors"

Gustavs Kreicbergs, 10.05.2010., 20:59

Grupa "Vadītājs Konduktors" ir veikusi kārtējo ierakstu Kārļa Šteinmaņa studijā "K.S. Records" - šoreiz tika iemūžināta dziesma "Šovakar".

Šis ieraksts ir īpašs ar to, ka līdz šim tika ierakstīta tikai jaunākie grupas skaņdarbi, kuri ir radīti pēc projekta atdzimšanas 2009. gada februārī, kad grupai pievienojās soliste Guna Pūcīte. Dziesma "Šovakar" mūzikas un vārdu autors ir Kalvis Mālnieks, un dziesma ir tapusi pirms 2 gadiem. Tagad tā ir ierakstīta ar mē rķi jaunradē nepazaudēt pirmos, senākos grupas "Vadītājs konduktors" soļus mūzikā, kā arī lai pateiktos tiem faniem, kuri ir bijuši kopā ar grupu no tās pirmsākumiem.

Dziesma pirms ieraksta ir tikusi papildināta ar jaunām, romantiskām ģitāru solo partijām, kas uzlabo tās skanējumu, un lieliski atspoguļo tās pārmaiņas grupas skanējumā, kuras ir radušās līdz ar solo ģitārista Gunāra Cauņas pievienošanos sastāvam šā gada martā. Šis ir pirmais ieraksts arī jaunajam grupas basģitāristam Mikusam Geidānam un bundziniekam Kārlim Krēgeram.

Pēc autora Kalvja Mālnieka vārdiem dziesma "Šovakar" ir par mīlestību, pārdomām un sapņiem, kas ir radušies mirkļa iespaidā, taču ir jāsglabā par spīti to gaistošumam.

Balstoties uz dziesmas "Taureņi" remiksa panākumiem, dziesmai "Šovakar," kura ir pateicīgs materiāls klubu mūzikai, iespējams taps arī deju mūzikas versija.

Dziesmu ir iespējams noklausīties grupas sadaļā portālā draugiem.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties