Izziņo pieteikšanos "Solo ģitāristu dueļu" 3.sezonai

Gustavs Terzens, 11.05.2010., 20:09

No šodienas, 11.maija līdz pat šā gada 22.jūnijam visiem ģitāristiem, kas vēlas piedalīties dueļu 3.sezonā, savi pieteikumi jāsūta uz adresi: guitar3@rocknriga.lv.

Visi pieteikumi piedalīsies interneta balsojumā un tikai 16 labākie iekļūs sezonas izcīņā par galveno balvu - leģendārās kompānijas Gibson klasisko ģitāru Les Paul Studio, kuru ir sagādājis mūzikas instrumentu veikals AT trade ar īpašu soloģitārista un mūzikas lietpratēja Paula Kravaļa gādību. Pauls "Kurmis" Kravalis būs 3.sezonas patrons un rūpēsies par duelantu snieguma uzlabošanu un jaunāko ģitārspēles tendenču ieviešanu praksē.

3.sezona sāksies 15.jūlijā ar paraugdueli un ilgs līdz 19.augustam. Arī šajā sezonā katru dueli vēros kāds īpašs ar ģitārspēli saistīts viesis.

Pieteikuma nosacījumi:
1) Pieteikumā ir jāiekļauj 1000 rakstu zīmes garš apraksts par sevi un savu instrumentu, savs tel.nr un e-mail.
2) Fotoattēls kopā ar savu ģitāru
3) Precīzi vienu minūti garš, sevi reprezentējoš video materiāls (ar skaņu), kurš šoreiz visiem dalībniekiem ir jāveido vienā un tajā pašā vietā – AtTRade speciālajā ģitārtelpā. Adrese – Matīsa iela 65. Duelantu videomaterāla ierakstīšanai lūdzam vērsties pie Paula Kravaļa uz vietas AtTrade. Uz vietas būs sagatavots minimālais nepieciešamais tehniskais nodrošinājums, bet instruments līdzi ir jāņem savējais.

Uz vietas ir apskatāma arī galvenās balvas ģitāra, tomēr to spēlēt pagaidām netiks ļauts, lai neatgadītos kāda neparedzēta kļūme, kas instrumentu varētu sabojāt! Sīkāk par instrumentu.

Ieteikums – jo asprātīgāks būs pieteikums, jo lielākas izredzes iegūt lielāku balsu skaitu. Šādu vērojumu Rock'n'Riga veica pagājušās sezonas dalībnieku atlases laikā.

Ja, kāds no pieteikuma nosacījumiem netiks iekļauts, pieteikums netiks pieņemts.

Pieteikties drīkst visi interesenti, izņemot pagājušās sezonas uzvarētājs Mārcis Vasiļevskis (Laime Pilnīga).

Šajā sezonā būs izmaiņas raundu noteikumos, tomēr uzvarētāju joprojām noteiks publikas ovācijas. Kā jau ierasts, ģitāristus duelī pavadīs arī ritma sekcija, kuras sastāvs tiks izpausts atklāšanas ballē.

Par nedēļas nogali:
Tikmēr turpinās Garāžas dueļu 3.sezonas ¼ finālu cīņas un pagājušo piektdien, 7.maijā, tika noskaidrots pirmais pusfinālists, grupa Relicseed, kuri uzvarēja pretiniekus The Afternoon. Galvenās balvas uzkrājums šobrīd ir 363 LVL.

Nākamā cīņa jai šopiektdien, 14.maijā, kad spēkiem mērosies Blacksmith un Backstab. Viņu repertuāru sastādīs jauna oriģināldziesma latviešu valodā pirmajā raundā, kā arī materiāls no Ozzy un Creed.

Ceturtdien, 13.maijā uzstāsies grupas Twin Peak un Atomic Bouratinous.

Sestdien, 15.maijā uzstāsies viesi no Igaunijas - PX Band

Rock'n'Riga atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties