Ineses Šuļžanokas koncertprogramma

Anete Pitena, 15.12.2015., 13:00

16. decembrī plkst. 19.00 kultūras pils "Ziemeļblāzma" savus klausītājus aicina uz skaistu Ziemassvētku noskaņas koncertu, ar miera, prieka un cerību caurstrāvotām melodijām.

Inese ŠuļžanokaInese Šuļžanoka savā programmā "Sirdssilti" iekļāvusi dziesmas, kas tumšajā decembra laikā palīdzēs klausītājiem pildīt sirdis ar siltumu un cerību, gatavojoties skaistajam Ziemassvētku brīnumam. Koncertā skanēs oriģinālkompozīcijas no Ineses Šuļžanokas albuma "Talita Kum", kas ir mūsdienīga garīga mūzika popkultūrā dzīvojošajiem un steidzīgajiem. Programmā iekļautas arī tradicionālas Adventa laika un Ziemassvētku dziesmas mūsdienīgās aranžijās.

Ineses Šuļžanokas dziesmu albums "Talita Kum" tapis personīgajā pieredzē izdzīvojot Dieva spēku, rūpes un maigumu. Dziesmu pamatā ir Svēto rakstu vārdi, melodijās ieskanas visdažādākās noskaņas - gan sāpes un vieglums, gan nožēla un prieks, gan laimes izjūta. Ineses Šuļžanokas mūzika ir apliecinājums tagadnes daudzveidībai un nākotnes cerībām.

Kopā ar solisti koncertā muzicēs arī Māris Treijs (klavieres), Māris Veliks (ģitāra), Uldis Iljins (bass), Tarass Kuzmenko (perkusijas) un Santa Petrova (piebalss).

Ieeja koncertā bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties