"Indie Party" klubā "Depo"

Dinija Zīraka, 12.12.2011., 19:39

Alternatīvās mūzikas klubā DEPO Rīgā, Vaļņu ielā 35, 16. decembrī Latvijas Kultūras koledžas biedrība Kultūrmānija, ielūdz visus indie cienītājus uz šīs ziemas neparastāko ballīti!

Fotogrāfijas autore Laura Grūbe

Ziemassvētkus gaidot ielūdzam visus uz šīs ziemas karstāko un pārsteigumiem bagātāko ballīti. Milzīgi un krāsaini ziepju burbuļi, kas krīt uz apmeklētāju sakarsušajām sirdīm un visaapkārt mirguļo īpašās Cherry Picking gaismiņu virtenes. Vai tā ir ballīte jūras krastā, kas piedzīvota vasaras karstajās naktīs, vai fantāziju paradīze, sapņojot ar vaļā acīm? Nē! Tā ir ballīte indie mūzikas ritmos klubā DEPO ar grupām Sus Dungo, Momend, Elizabete Balčus un Pyro Trees, savukārt dīdžejzālē jaunākos un populārākos indie ritmus skandēs 4 neatvairāmie puiši no apvienības Earlab.lv. Par aktivitātēm pasākumā rūpēsies Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, dzīvnieku patversme Dzīvnieku draugs un Dzīvnieku drauga fonds, bet visus atspirdzinās dzēriens Monster Energy. Kā arī tev būs iespēja skatīt Lauras Grūbes redzējumu par indie kultūru viņas fotoizstādē.

Kas ir indie? Nē, tam nav nekādas saistības ar indiāņiem vai indiešiem. "Indie – tā ir noskaņa, attieksme, uzvedība... Tā ir vesela kultūra. Indie ir kā paštaisīta melnbalta fotogrāfija. Tas, kas tur ir attēlots, jau ir atkarīgs no žanra - tas var būt priecīgs cilvēks, kas pūš ziepju burbuļus (mīlīgais indie pop), un tas var būt arī vienkārši dzelzceļš (saldsērīgais indie rock). No sākuma tas bija hardcore, tad emo, tad metalcore, un tagad indie un experimental", par to, kas ir indie, ir teicis kāds portāla HC.lv lietotājs. Tad kāpēc gan aukstajos un drūmajos ziemas mēnešos neizbaudīt siltos un skaistos vasaras nakts pieskārienus jautrā kompānijā? Esi jauns! Izjūti, kas ir indie! Burbuļus laižam gaisā 21:00!

Biļešu cena 2ls, ar flaijeri 1ls.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties